Evenimentul a avut loc la Hotel Nevis. Invitatele evenimentului au fost Delia Bîrle (psiholog) din Oradea, Dana Nădăban (psihoterapeut) și Carmen Boloș (psiholog) din Arad, care au susținut mai multe sesiuni de lucrări în cadrul conferinței.
Cu prilejul evenimentului, participantele au descoperit o nouă cale de a ieși din rutina zilnică, cea aducătoare de stări de epuizare, surmenaj, deprimare sau chiar tulburări clinice cum ar fi anxietatea, depresia sau “burn out-ul”.
De asemenea, au învățat de ce este important să cultive emoții pozitive și cum se cultivă aceste emoții, sau cum să transfere emoțiile pozitive celor din jur. „A fi membră a comunității MOPS înseamnă ca tinerele mame să se întâlnească și să socializeze între ele, să aibă acces la informații de parenting, sănătate, îngrijire personală, să aibă ocazia să-și dezvolte abilitățile și deprinderile în diverse domenii. Toate acestea înseamnă un mare sprijin pentru alte femei, să fie susținute de persoane care trec prin situații similare cu ale lor”, ne-a precizat Daniela Tütös, coordonatoarea comunității MOPS din Oradea.
MOPS este o comunitate internațională de femei și mame tinere de copii de 0 – 10 ani, care funcționează în Oradea începând cu anul 2010. Misiunea acesteti comunități este de a susține femeile tinere și mamele de copii mici, de a forma o comunitate în care fiecare mamă să se simtă iubită, unică și cu un rol decisiv în viața copiilor, familiei și a comunității din care face parte.
Întâlnirile comunității MOPS au loc lunar și se desfășoară respectând anul școlar preuniversitar. Din octombrie și până în prezent au avut loc șapte întâlniri tematice. Întâlnirile sunt de încurajare, învățare, dezvoltare personală, socializare și multă voie bună. Sloganul comunității MOPS este „O mamă mai bună, o lume mai bună!”.
Citiți principiile noastre de moderare aici!