Oferta gastronomică de excepţie este asezonată cu vinurile recomandate de Enoteca Millesime şi povestite de domnul Dorin Popa, totul într-o atmosferă elegantă, întreţinută de pianistul Nick Negruţiu.
Doradă, midii şi fondantul de ciocolată sunt doar cateva dintre preparetele ce îşi pun amprenta pe Seara Gourmet&Wine @ Caro.
Evenimentul de lansare a noului meniu toamnă – iarnă al Restaurantului CARO va avea loc vineri, 2 octombrie, ora 19:00 la Caro Restaurant – Oradea, str. M. Kogălniceanu nr. 21A.
Rezervări la 0359/405.204. Detalii pe Facebook/Caro Boutique Hotel & Restaurant
Meniul Serii Gourmet&Wine @ CARO
Gourmet Antipasto servit cu vinette, dovlecei, ardei mozzarella, prosciutto, salata, grisine, masline
Caloian Fetească Neagră (sec 2013)
Stir fry de vită cu orez cu unt
Sable Noble cupaj Fetească Neagră&Merlot&Cabernet Sauvignon (sec 2011)
Cremă de cartofi cu midi şi busuioc
Leat 6500 The Origin Chardonnay (sec 2012)
File de doradă cu linte verde şi sos beurre
Charme de la Mer Traminer (demisec 2014)
Fondant de ciocolată
Bendis Pinot Noir (spumant rose)
Bihor Online îți oferă o invitație dublă la seara Gourmet & Wine de la Caro Restaurant. Completează chestionarul de mai jos pentru a participa la concurs. Extragerea va avea loc joi, 1 octombrie.
Citiți principiile noastre de moderare aici!