[eadvert]
După 13 ani de călătorii și experiențe fantastice din lumea gastronomică, în anul 2017 se întoarce acasă în orașul lui natal, Oradea, și dă naștere primului său restaurant Via 29 unde împreună cu echipa formată reușește prin preparatele create să te ducă într-o poveste culinară de neuitat, de la pastele de casă cu roșii proaspete și pizza cu blat crocant din Italia, fripturile din carne marinată și piureuri cremoase cu aromă și ciuperci de pădure din țările nordice până la ciorbele și papanași românești.
Cum îi vorba din popor “ce semeni aia culegi”! Restaurantul Via 29 a fost nominalizat în fiecare an în ghidul gault & millau ca fiind unul dintre cele mai bune restaurante din România. Drept răsplată pentru oaspeții noștri în anul 2020 am deschis al doilea Restaurant Via 29, în Sântandrei. Restaurantele Via29 au în spate o poveste frumoasă despre arta culinară dar, ce este mai important pentru noi și echipa Via 29 este să creăm povești împreună.
Printre specialitățile restaurantului se numără preparatele din carne de vită și pastele de casă. Pastele sunt făcute de către bucătari restaurantului, iar carnea de vită e maturată la restaurant între 25 și 35 de zile!
Mai multe detalii: https://www.facebook.com/restaurantVia29/ și https://www.facebook.com/via29santandrei/ și https://via29.ro/
Advertorial! CH: 16086
Trimite articolul
XFoaaaarte frumos, da mai frumoase parcarile lor pe trotuar sau nerespectand marcajele din jurul edificiului. Din cauza soferilor si nesimtirii, nu voi comanda niciodata de la ei sau de la “doi frati” si nici vreun eveniment de departament nu voi organiza la ei.
”Via29, unul dintre cele mai bune restaurante din Oradea” spune proprietarul intr-o reclama platita de el :))