Cu ajutorul donaţiilor pe care unii bihoreni le-au făcut, Rocaş Alin Florin a ajuns în 9 februarie la ora 10:30 la clinica din Viena unde a fost evaluat de către experţii de acolo.
Atenţionează
Rocaş mulţumeşte binefăcătorilor care i-au donat bani pentru a ajunge la evaluare, mulţumeşte şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar face şi o atenţionare. Rocaş a declarat că va depune miercuri, în scris, la Ambulanţa Bihor, o reclamaţie vizând asistenta care l-a însoţit la Viena. Rocaş susţine că respectivul cadru medical ar fi oprit maşina la întoarcere într-un parc pentru a lua masa împreună cu brancardierul şi cu o altă cunoştinţă de acolo şi că timp de două ore i-a închis pe Rocaş şi pe soţia acestuia în maşina Ambulanţei. În acest răstimp, spune soţia lui Rocaş, saturaţia de oxigen a soţului ei a scăzut la 62, a început să se simtă foarte rău şi era în pericol să moară. Maşina fiind încuiată, „nici măcar soţia mea nu a putut ieşi din maşină ca să încerce să cheme pe cineva în ajutor”, spune Rocaş.
El menţionează că a făcut numeroase drumuri cu Ambulanţa Bihor la Bucureşti sau la alte clinici şi că personalul medical a avut un comportament de excepţie de fiecare dată, dar va face această reclamaţie pentru ca întâmplarea de la Viena cu respectivul cadru medical să nu se repete cu un alt bolnav.
Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor a transmis marţi că pacientul nu a informat nici înainte şi nici după sosirea de la Viena despre niciun incident şi că aşteaptă să primească sesizarea pentru a se pronunţa.
O.Ş.
Viaţa lui atârnă de 2.500 euro!
Citiți principiile noastre de moderare aici!