Astfel, cele cinci baze din Oradea, Beiuș, Aleșd, Marghita și Salonta-Tinca vor avea pregătite în regim de permanență 24 de utilaje echipate cu instalație de împrăștiere a materialului antiderapant și cu lamă pentru degajat zăpada.
40 de utilaje, în caz de urgență
Dacă situația o va impune, firmele vor suplimenta în regim de urgență numărul de mașini pentru intervenție și vor scoate pe teren toate cele 40 de utlilaje. Totodată, Consiliul Județean Bihor le-a solicitat acestora să se asigure că stocurile de materiale antiderapante, nisip și sare sunt suficiente.
[eadvert]
Cele patru companii responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor sunt următoarele: S.C. CARIER S.R.L. (zona Aleșd), S.C. DRUMURI BIHOR S.A. (Oradea și zona Beiuș), S.C. GP SĂGEATA PROD S.R.L. (zona Marghita) și S.C. CRIȘANA PRO CONSTRUCT S.A. (zona Salonta-Tinca).
Trimite articolul
XCine interzice folosirea clorurii de sodiu la dezgheţãri de drumuri, ea distrugând și drumul nu numai maşinile?
Oricum zapada va veni pe neasteptere. Ca de obicei.
Cele mai importante drumuri sunt drumurile nationale Despre deszapezirea acestora nu ne informati nimic? Sediul Sectiei Drumuri Nationale Oradea, str Sucevei nr 30.
buna afacere pentru cele 4 firme care si anul asta vor lua banii degeaba fara sa faca nimic pentru ca in iarna asta nu va ninge, dar banii se incaseaza, asta da afacere cu statul primestii banii fara sa faci nimic.