Povestea lui Anjani Kumar Jaiswal incepe in 2003, atunci cand a venit in Oradea pentru a urma studiile Facultatii de Medicina. Odata ajuns in Romania el s-a vazut nevoit sa inceapa sa gateasca deoarece nu era obisnuit cu bucataria romaneasca. Dupa 11 ani petrecuti in Romania, Anjani spune ca se simte mai bine aici decat in India. In prezent, el este medic rezident specializat in neurochirurgie in Oradea.
Am vazut cele trei sezoane de MasterChef si nu am vazut prea multe preparate indiene. Am venit la MasterChef ca sa prezint romanilor preparate specifice din India a declarat Anjani Kumar Jaiswal in cadrul emisiunii.
Emotii covarsitoare
Ajuns in fata celor trei jurati, Anjani, coplesit de emotii, abia a reusit sa se opreasca din ras. El a prezentat o reteta de urda cu sos de alune cu care i-a impresionat pe cei trei bucatari sefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu. Cel din urma i-a oferit un cadou simbolic tanarului medic, un bol cu sare. Impreuna cu acesta, chef Catalin Scarlatescu i-a spus ca pe parcursul concursului sa nu uite sa puna sare in mancare.
Pe Anjani Kumar Jaiswal il vom vedea in faza urmatoare a competitiei deoarece memebrii juriului i-au oferit sortul MasterChef.
Vezi aici VIDEO cu participarea lui Anjani
Citiți principiile noastre de moderare aici!