„Ne-au cerut studenții să vizităm și firme mai mici, conduse de oameni tineri, care au reușit în afaceri”, explică ș. l. dr. ing. Mihaela Novac, coordonatoarea proiectului.
Un producător de mobilă și decorațiuni interioare la comandă, a cărui afacere este deja bine instalată pe piață, la nivel regional și chiar național. Înființată în 2019, își prelucrează producția în funcție de nevoile și cerințele clienților, realizând produse personalizate pentru diverse tipuri de spații; locuințe, birouri sau spații comerciale.
Lect. univ. dr. Darie Gavriluț, de la Facultatea de Științe Economice, prezent și el la această vizită, le-a atras atenția studenților asupra proiectării digitale, diversității materialelor și a serviciilor oferite, asupra consultanței personalizate, atenției la detalii, măiestriei lucrării și a pus în evidență „capacitatea de a pune în operă chiar și cele mai neobișnuite idei”. Acestea fiind argumente decisive în relația cu clientul și în ceea ce privește poziția deținută pe piața de profil.
„Avem, în momentul de față, o echipă de zece persoane, cu care tindem să devenim un jucător important în fabricarea de mobilier personalizat. Încercăm să depășim, de fiecare dată, așteptările clientului și să creștem organic”, a spus antreprenorul.
Coordonatoarea proiectului spune că tinerii implicați au fost foarte încântați de vizita întreprinsă la fabrica de mobilă și interesați de tot ce au văzut acolo. „Gazda noastră a promis că, la o viitoare întâlnire, studenții vor avea parte și de un work-shop interactiv, în cadrul căruia vor fi provocați să asambleze ei înșiși diverse piese de mobilier. Așteptăm cu nerăbdare acest moment și le mulțumim gazdelor noastre pentru deschiderea și disponibilitatea cu care ne-au primit”, a mai declarat universitarul orădean, cadru didactic al Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației.
Citiți principiile noastre de moderare aici!