Intervenția complexă a fost realizată de o echipă multidisciplinară condusă de conf. univ. dr. Petruț Bogdan, medic primar urologie, alături de prof. univ. dr. Teodor Maghiar, medic primar Urologie, dr. Surd Adrian, medic primar Chirurgie Pediatrică și dr. Crăciun Adrian, medic primar pediatru, medic specialist ATI-Pediatrie.
[eadvert]
Costurile aferente intervenției chirurgicale robotice au fost suportate în totalitate de Spitalul Pelican și de către partenerii care ni s-au alăturat în susținerea acestui proiect.
„Spitalul Pelican va continua să asigure și în viitor suportul financiar pentru efectuarea operațiilor cu robotul da Vinci Xi pentru copii. Intervențiile chirurgicale realizate în secția de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Pelican ating nivelul de excelență, fiind efectuate frecvent operații pentru o serie de afecțiuni genitourinare, gastrointestinale, patologia defectelor peretelui abdominal, afecțiuni ale pielii și ale țesuturilor moi” au transmis reprezentanții spitalului.
Cu ajutorul Chirurgiei Robotice, copiii sunt spitalizați mai puțin timp după operație, suferința este minimă, iar pierderea sanguină este redusă.
”Îi invităm pe toți cei care doresc și au posibilitatea financiară să ni se alăture pentru ca acest proiect să ajungă la cât mai mulți copii din România care au nevoie de aceste intervenții complexe pentru a-și recăpăta sănătatea” a declarat Dr. Ovidiu Gogu Cacuci, managerul Spitalului Clinic Pelican.
Trimite articolul
XNormal că robot. Spitalul Pelican este o glumă. Cu mici excepții dar medicii de acolo sunt varză.
-
De acord, Victor!