Aceştia vor putea fi cumpăraţi şi sacrificaţi în Piaţa Ioşia Nord, după următorul program: joi, 24.03.2016 – între orele 9:00 – 17:00, vineri, 25.03.2016 – între orele 9:00 – 17:00 şi sâmbătă 26.03.2016 – între orele 9.00 – 13:00.
„Comercianţii de miei trebuie să plătească la ADP SA o taxă de sacrificare şi vânzare în valoare de 10 lei/buc/zi, iar tariful încasat de ADP de la măcelari, pentru serviciile de sacrificare miei, este de 63 de lei/zi/măcelar. De asemenea, tariful încasat de la agenţii economici care comercializează piei este de 265 lei/zi/agent economic”, transmite ADP SA.
Măcelarii trebuie echipaţi, obligatoriu, cu: bonetă, halat, două rânduri de cuţite, şorţ şi să aibă analizele medicale făcute la zi. Producătorii trebuie să aibă asupra lor atestatele de producători, iar agenţii economici copia după CUI.
Citiți principiile noastre de moderare aici!