[eadvert]
Oferta brutăriei din Adoni include pâine albă, cu semințe, tărâțe și cartofi, precum și pâinea bunicii, care este foarte populară. De asemenea, brutăria coace pâine de 500 de grame, 700 de grame, 1 kilogram, 1,3 kilograme și 2,0 kilograme pentru a comemora vremurile de demult.
În departamentul de coacere a pâinii, brutarii încep încă de la ora 6 dimineața, iar perioada de coacere durează până la ora 22:00 seara. La brutărie sunt angajați în total opt brutari, care lucrează în două schimburi. În plus, cinci persoane lucrează în departamentul de feliere și ambalare, iar programul lor de lucru durează de la 16 p.m, până la miezul nopții. Pâinea proaspăt ambalată este livrată de la ora 4 dimineața, de către cei 11 șoferi care livrează mărfuri nu doar în Bihor, ci și în județul Satu Mare.
Directorul de producție a mai dezvăluit că folosesc aceeași rețetă din 1996 și au avut succes de atunci; El crede că secretul este păstrarea tradiției. Fiecare pâine are același aluat, iar pâinea bunicii conține și aluat și are și un ingredient secret.
Aluatul se adaugă și la pâinea cu semințe și tărâțe, dar este un alt tip, așa numitul aluat brun. Drojdia se frământă cu o zi înainte de coacere și se lasă să stea cel puțin opt ore. Pâinea albă, de casă este cea mai populară, iar cererea pentru cea cu cereale integrale și alte tipuri de pâine este, de asemenea, în creștere.
Brutăria își datorează succesul și faptului că pâinea se face în mare parte manual, doar frământarea fiind făcută de mașini. În acest fel, munca
brutarilor este foarte grea, deoarece trebuie să lucreze toată ziua lângă cuptorul încins.
Roland Kovács consideră că este important să se folosească cât mai mult posibil produsele locale. Făina este achiziționată din județul Sălaj, majoritatea celorlalte materii prime sunt tot din România, doar o mică parte este importată din Ungaria.
Mai multe detalii: https://www.facebook.com/ADONI-P%C3%A9ks%C3%A9g-1896417153760401 sau https://brutariaadoni.com/
Advertorial CH 17829
Citiți principiile noastre de moderare aici!