Este o tradiţie la Universitatea Emanuel ca absolvenţii aflaţi în toate colţurile lumii să doneze ciocolată înaintea sărbătorilor de iarnă, pentru a fi vândută la cel mai dulce eveniment al anului: Chocolate Season. Aşa s-a întâmplat şi în acest an. Pe standurile amenajate la Universitatea Emanuel, participanţii au putut descoperi adevărate colecţii de ciocolată, din cele mai apreciate mărci şi ediţii. Aşa cum spunea unul dintre cei care e sufletul acestui eveniment, Marcus Buzle, la Chocolate Season 2017 puteai să descoperi ciocolată din Canada, din America, dar şi din Europa de Est.
„Scopul acestui eveniment este strângerea de fonduri pentru a susţine proiectele studenţilor şi proiectele Universităţii Emanuel”, spune Marcus Buzle.
Cei care au participat sâmbătă la acest eveniment au putut susţine cauza studenţilor şi a Universităţii cumpărând „produse ciocolătoase”, donând ciocolată pentru eveniment, oferind un dar financiar ocazionat de acest eveniment pentru unul sau mai multe din obiectivele specifice ale acestei strângeri de fonduri sau licitând pentru un tort delicios. Implicarea studenţilor a fost ca de fiecare dată la superlativ. Spre exemplu la standul cu tematică Victoriană din cadrul Chocolate Season 2017 participanţii puteau alege dintr-o gamă largă de sortimente de ciocolată fină din tări precum: SUA, Elveția, Germania. Nu au lipsit decorul victorian, costumele de poveste specifice perioadei victoriene şi atmosfera de sărbătoare.Şi pentru că este mai ferice să dai decât să primeşti, organizatorii s-au gândit la cei care sunt gata să dăruiască şi au pregătit şi o tombolă. Fericitul câştigător a plecat acasă cu un frumos ornament de Crăciun handmade.
Citiți principiile noastre de moderare aici!