Conduşi cu pricepere şi tact pedagogic deosebit de învăţătoarea lor, prof. Romelia Ciarnău, ştrengarii au reuşit să îşi impresioneze părinţii, bunicii, fraţii, unchii şi mătuşile prezente la serbarea cu genericul: „Străvechea semnificaţie a Crăciunului”
Ei s-au străduit ca, prin momentele pe care le-au pregătit, să aducă înaintea celor prezenţi, magia sărbătorilor de iarnă, precum şi o întoarcere în timp, într-o epocă în care viaţa avea alt ritm, iar oamenii duceau un trai mai simplu, însă mai bogat sufleteşte.
Spectatorii au avut parte de un program artistic diversificat din care nu lipsit colindele, poeziile, urările specifice anotimpului, scenetele şi momentele vesele.
În cuvântul său, învăţătoarea Romelia Ciarnău şi-a exprimat bucuria de a fi alături de cei prezenţi, îndemnându-i să se bucure de frumuseţea Sărbătorilor de Crăciun şi de glasurile şi talentul copiilor, care prin serbarea pregătită au căutat să le aducă câte un strop de lumină şi pace în suflete.
„Cine oare n-a păşit măcar o dată-n viaţă pe tărâmul fermecat al poveştilor, al legendelor?! Mă gândesc acum că, poate, cu toţii facem parte din povestea lumii… În această seară luminată, în apropierea Crăciunului – o seară desprinsă din zborul timpului, înfrumuseţată de colinde rostite de glasuri suave care vor să devină leacuri tămăduitoare pentru minte, trup şi suflet, putem spune că «Viaţa însăşi este o poveste. Cine iubeşte povestea, iubeşte viaţa şi provocările ei». Vă doresc tuturor să trăiţi cât mai frumos propria poveste”, le-a spus prof. Romelia Ciarnău părinţilor şi bunicilor prezenţi la serbare.
Citiți principiile noastre de moderare aici!