Începând de miercuri, 17 iunie, Ștrandul Ioșia își redeschide porțile. Ștrandul va funcționa după programul: marți – duminică, între orele 09:00 – 20:00 (ora 19:00 la casierie).
Dacă săptămâna aceasta cei care vin la ștrand trebuie să-și aducă mâncarea și băutura de acasă, de săptămâna viitoare, Liviu Andrica, directorul general al ADP Oradea, promite că vor fi cel puțin două spații de alimentație publică în incinta ștrandului.
„În prezent se află în derulare licitația pentru închirierea spațiilor de alimentație publică. De marțea viitoare clienții ștrandului vor putea să-și cumpere mici, plăcinte, bere și suc de la acestea”, a declarat directorul ADP Oradea.
Reguli noi
Reprezentanții ADP Oradea au pregătit și un set de reguli pe care vizitatorii vor trebui să le respecte.
„În vederea prevenirii răspândirii coronavirusului, vizitatorii sunt rugați să respecte mai multe reguli, cum ar fi: purtarea măștii de protecție la casieria ștrandului și în celelalte spații interioare, dezinfectarea mâinilor și a picioarelor în zonele special amenajate, respectarea regulilor de distanțare socială”, transmite Loredana Buz, consilier relații publice ADP Oradea.
Un bilet de intrare pentru adulți la Ștrandul Ioșia costă 18 lei, în timp ce copiii cu vârste între 3 și 18 ani, pensionarii și persoanele cu dizabilități vor plăti 9 lei. Abonamentul pentru adulți, cu 24 de intrări valabile 60 de zile, costă 210 de lei, iar cel pentru copii 3-18 ani, pensionari și persoane cu dizabilități – 100 lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.
Nymphaea mai așteaptă
În ceea ce privește Aquaparkul Nymphaea, Liviu Andrica ne-a precizat că se așteaptă normele de la Ministerul Sănătății. „Așteptăm normele de la Ministerul Sănătății. Normele apărute în prezent, pentru sportivi, cu o anumită distanțare în bazin, sunt de la Ministerul Sportului și noi nu avem cum să le aplicăm. Având în vedere că apa conține clor și se face recircularea acesteia, pericolul de infectare este foarte mic în compararație cu alte zone deschise, unde lumea stă mult mai aproape”, a precizat șeful ADP Oradea. Acesta a mai spus că aquaparkul ar avea nevoie de circa 700 – 1.000 de clienți pe zi pentru a se putea susține financiar.
Trimite articolul
X700 – 1.000 de clienți pe dracu. Vrajeala tipica Andrica
Pe filieră OMS s-au primit indicații de a raporta toate decesele care au suspiciune, nici măcar confirmat prn test, ca fiind de covid.
Prin sistemul de codificare a bolilor prin care spitalele iau bani de la Casa de asigurări de Sănătate, devine avantajos să se treacă cît mai multe boli. Devine avantajos să se treacă covid