Proiectul transfrontalier s-a desfășurat pe parcursul anului, având ca scop sprijinirea tinerelor antreprenoare aflate la început de drum, precum și a celor care intenționează să înființeze o afacere.
În cadrul programului, participanții au obținut, în prima jumătate a anului, informații esențiale din cinci domenii distincte, iar în a doua jumătate a anului au urmat pilotarea și implementarea cunoștințelor dobândite. Opt antreprenoare din județul Bihor și două din județul Hajdú-Bihar au beneficiat de asistență și sprijin individualizat.
“Prin intermediul acestui proiect, pe lângă dezvoltarea și pilotarea programului de mentorat organizațiile noastre au reușit să consolideze relațiile de colaborare și să sporească gradul de implicare al femeilor în mediul de afaceri, inclusiv în zonele rurale, promovând echitatea și egalitatea de gen”, a declarat Ildiko Tank-Szigeti, președintele Asociației Femeilor de Afaceri Maghiare din județul Bihor.
Acest obiectiv a fost atins, pe de o parte, prin publicarea unui ghid trilingv (în română, maghiară și engleză), iar pe de altă parte, prin implicarea a cinci experți din cinci domenii diferite (drept, finanțe, sustenabilitate, resurse umane și motivație), care au oferit îndrumare participantelor la acest program de mentorat.
Citiți principiile noastre de moderare aici!