[eadvert]
Pentru a preveni producerea de incendii în cadrul secțiilor ATI din spitalele din Oradea, pompierii bihoreni au efectuat, pe parcursul anului 2021, peste 800 de controale.
„Pompierii militari din cadrul celor 12 subunități ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” Bihor au efectuat 828 de verificări zilnice la secțiile ATI – Spitalul Județean, Spitalul Municipal Oradea și Spitalul Pelican”, transmite inspector șef ISU Crișana, general de brigadă Caba Sorin.
Potrivit datelor ISU, în județul Bihor funcționează 17 spitale cu paturi, care în total 57 de clădiri. Dintre acestea, 19 sunt autorizate integral, 18 parțial autorizate și 20 nu necesită autorizație de securitate la incendiu conform legislației în vigoare.
În județul Bihor 17 spitale cu paturi sunt 57 de clădiri spitalicești, din care 19 sunt autorizate integral, 18 parțial autorizate și 20 nu necesită autorizație de securitate la incendiu conform legislației în vigoare”, transmite maior ISU Crișana, Camelia Roșca. Situația spitalelor din județ nu este una roz, multe unități având și clădiri care nu sunt autorizate.
Spitalul din Marghita are 7 clădiri autorizate, 6 neautorizate, iar 2 care nu necesită autorizație.
Situația se repetă și la cele mai mari spitale din Oradea. Spitalul Clinic Județean are 2 corpuri autorizate, 3 neautorizate, 1 parțial autorizat și 4 care nu necesită autorizație.
Spitalul Municipal are doar 1 clădire fără autorizație și 3 parțial autorizate, pentru ca 5 să fie complet autorizate, în timp ce pentru 10 nu este necesară autorizația.
Trimite articolul
X“România lucrului bine făcut”
De ce am ieșit în stradă 100.000 de oameni pe vremea lui Dragnea?
Acuma crește prețul la energie de 5 ori, ard oamenii prin spitale, sectoare din București fără căldură, și nu iese nimeni în stradă
Orasul faptelor bune si nr 10 ca “ atractie turistica “ ????
Si ce asteapta spitalele din super-orasul-de-top, sa ia foc ?!