Primăria, prin Muzeul Orașului Oradea, scoate la licitație comodatul mai multor spații în Cetate. Trei dintre acestea, situate în Corpul K, sunt destinate ONG-urilor, PFA-urilor sau intreprinderilor individuale care desfășoară activități meșteșugărești (sticlărie, fierărie etc.), grafică, design, ateliere florale etc. Acestea au suprafețe de 48,30 mp, 54,55 mp respectiv 27,85 mp. Procedura de închiriere este licitație publică deschisă, cu ofertă în plic, termenul limită de depunere a ofertelor este 6 iulie, ora 17:00.
„Ofertele se vor depune la sediul Muzeului Orașului Oradea – Complex Cultural, Piața Emanuil Gojdu nr. 39-41, Corp A (Cetatea Oradea). Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 09.07.2018, ora 13:00, la sediul Primăriei Municipiului Oradea, Piața Unirii, nr.1, etaj II, Sala de ședințe a Direcției Patrimoniului Imobiliar (sala 201), în prezența comisiei de licitație și a reprezentanților împuterniciți ai ofertanților. Informații suplimentare (inclusiv vizitarea spațiilor scoase la licitație) se pot obține de la următoarele persoane: Mariana Surducan – consilier, Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural, telefon: 0770.202.055, email marianasurducan@yahoo.com și Daniela Porcar, telefon: 0757.456.489, email porcar_daniela@yahoo.com.
Încă 7
Tot în Cetate, dar în alte corpuri de clădire, sunt scoase la licitație încă șapte spații, în aceleași condiții. Acestea sunt pentru ONG-uri, PFA-uri sau întreprinderi individuale, fără condiția ca acestea să aibă specific meșteșugăresc. Spațiile sunt: în corpul C (120 mp), în corpul E (56,60 mp), în corpul E (27,85 mp), în corpul E (73,60 mp), în corpul I (98,40 mp), în corpul I 15,90 mp, și în corpul M – subsol (281,45 mp).
Contractul de comodat se încheie pe o perioada de doi ani, cu posibilitate de prelungire prin acordul părților. Ocupanții acestor spații nu au de plătit chirie, le revine însă achitarea facturilor de utilități.
Ofertele sunt judecate în funcție de mai multe criterii. Între altele, participanții la licitatie trebuie să prezinte rapoarte de activitate de la data înființării până la data depunerii solicitarii, cu descrierea activitaților realizate, însoțite de documente justificative după caz – articole, comunicate din presă scrisă sau online, recomandări, diplome etc. Contează și „planul de management pentru următorii 2 ani, cu descrierea activităților ce se vor desfășura în Cetatea Oradea, frecvență, tip, complexitate, anvergură etc”.
Punctaje
Comisia acordă punctaj (maxim 100 puncte) pentru documentele solicitanților, confirmate prin acte justificative conforme cu orginalul, după următoarele criterii:
a) 20 de puncte pentru activități relevante în afara țări;
b) 10 de puncte pentru angrenarea în proiecte cu finanțare nerambursabilă sau atragerea de sponsorizări;
c) 20 de puncte pentru participarea la campionate, concursuri, festivaluri naționale;
d) 5 puncte pentru afilierea la rețele naționale sau internaționale;
e) 5 puncte bonitate (nu au datorii );
f) 20 de puncte pentru frecvența diurnă a activităților prestate în Cetate (10 puncte pentru activități săptămânale, 5 puncte pentru altele);
g) 20 de puncte pentru anvergura acțiunilor, evenimentelor propuse prin planul de management
Citiți principiile noastre de moderare aici!