Apoi, cantina va fi deschisă de luni până vineri între orele 7 şi 22, iar sâmbăta şi duminica între orele 9 şi 22. Micul dejun va costa cinci lei iar prânzul şi cina maxim 10 lei. Săptămânal, firma chiriaşă va trebui să organizeze o seară studenţească, accesul fiind gratuit.
Contractul are o durată de patru ani, iar Select Catering, care administrează şi cantina de la subsolul Primăriei Oradea, va plăti o chirie lunară de 1.560 de euro plus utilităţile. Societatea nu va putea organiza în actualul spaţiu alte evenimente decât cele care vizează studenţii sau Universitatea. Totuşi, chiriaşa poate amenaja mansarda clădirii, caz în care va putea organiza acolo şi alte evenimente, fie botezuri sau mese de pomenire.
Cantina s-a închis vara trecută după ce firma Costdul Students Place, administrată de Ştefan Dulău, nu şi-a achitat chiria şi utilităţile, deşi organiza tot felul de evenimente, inclusiv pomeni. De la preluarea spaţiului, în 2006, firma Costdul a acumulat restanţe de sute de mii de lei faţă de Universitate.
Citiți principiile noastre de moderare aici!