În luna februarie te așteptăm în premieră la Oradea, la o nouă ediție “Școala Vinului” – un curs intensiv de introducere în enogastronomie pentru amatori și profesioniști, în perioada 19-22 Februarie 2024, între orele 18.00 – 21.00 la Ciresica Wine Bistro.
[eadvert]
AGENDA
Ziua 1. Fizionomia și fiziologia gustului Restaurantul și comportamentul clientului pentru a primi servicii de calitate Degustarea a minimum 5 vinuri, cu descrierea senzațiilor
Ziua 2. Producerea vinurilor Degustarea a minimum 5 vinuri, cu descrierea senzațiilor și procedeele de obținere a lor
Ziua 3. Tehnici de servire Zonele viticole din România și soiurile autohtone Degustarea a minimum 5 vinuri, cu descrierea senzațiilor
Ziua 4. Noțiuni despre “LUMEA VECHE” și “LUMEA NOUĂ” Asocierea vinurilor cu preparatele culinare Programul de asociere (utilizarea lui) Degustarea și asocierea a minimum 5 vinuri cu un singur preparat și diferite garnituri
Dacă vrei să intri corect în lumea vinului și a gastronomiei, “Școala Vinului” este biletul tău de intrare. Te așteaptă 4 zile în care vei învăța să apreciezi vinul din punct de vedere vizual, tactil, olfactiv și gustativ.
Descrierea integrală, programa și condițiile de desfășurare, precum și accesul la prețurile “Early bird” le găsești pe linkul de mai jos https://www.scoalavinului.ro/produse/scoala-vinului-oradea/
“Școala Vinului” Oradea este un eveniment realizat în colaborare cu Pineapple Square (https://pineapplesquare.com/), The Winefather și cu susținerea http://Vinul.ro/
Rezervări la 0755/608-852
Advertorial CH 20887
Citiți principiile noastre de moderare aici!