Banca Comercială Română (BCR) continuă să ofere românilor de toate vârstele șansa să facă alegeri financiare inteligente, prin cursuri dedicate, gratuite. Astfel, atelierele gratuite de educație financiară din cadrul programului Școala de Bani revin în sălile de curs din cinci orașe, începând cu data de 6 august. Atât copiii, cât și adulții vor avea din nou ocazia să învețe de la profesorii Școlii de Bani despre tainele banilor, timp de o oră și jumătate.
[eadvert]
Caravana Școala de Bani, denumită generic Școala de Bani Pe Roți – FliP, va ajunge, mai întâi, în București, Timișoara, Galați, Piatra Neamț și Oradea. În premieră, cursurile vor avea loc în spații special amenajate din marile mall-uri și spații de coworking, cum ar fi: Promenada Mall București, Shopping City Timișoara, Shopping City Galați, Rubik Hub Piatra Neamț, Comuniteca Oradea.
Înscrieri
Înscrierile se fac astfel: atelierele pentru copii la adesa https://www.scoaladebani.ro/pe-roti/inscriere; atelierele pentru adulți la https://www.scoaladebani.ro/webinar; la infodesk, în mall-urile partenere; la recepțiile spațiilor de coworking partenere și la numărul de telefon: 0725.772.255.
În perioada următoare, caravana va ajunge și în alte orașe din țară, ce vor fi confirmate și anunțate curând pe site-ul Școala de Bani.
În 2021, peste 18.000 de români, atât copii, cât și tineri și adulți, au participat la atelierele online, fiind organizate peste 470 de cursuri de educație financiară. Doar în cadrul proiectului Școala de Bani pe Roți, organizat în parteneriat cu Școala de Valori, au participat până acum peste 59.000 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani.
Școala de Bani este un proiect al BCR, lansat în 2016, care a devenit cel mai amplu program de educație financiară din România. Peste 1.000 de angajați ai BCR au devenit, în mod voluntar, profesori de educație financiară, urmând cursuri specializate și au reușit să ofere astfel de cursuri gratuite către aproximativ 450.000 de români – copii, tineri și adulți.
Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală şi non-profit, înființată în 2009, care îi îndrumă pe tineri să-şi antreneze potenţialul, astfel încât să-şi dezvolte atitudini şi comportamente prosociale, care să îi ajute în viață și în carieră. În prezent, organizația dezvoltă cinci programe educaţionale naţionale: Adoptă un Liceu, Excepţionalii, Globatic, Laboratorul de Cariere și Arcademia prin care contribuie activ la dezvoltarea educaţiei autohtone și europene, oferind cunoaştere şi îndrumare adolescenţilor, tinerilor şi profesorilor.
Citiți principiile noastre de moderare aici!