Pe 26 martie 2022 va avea loc Earth Hour (Ora Pământului) – cea mai mare acţiune voluntară de mediu. Sâmbătă, 26 martie, între orele 20:30-21:30, oameni, instituţii și companii de pe tot globul se vor uni pentru a stinge luminile în peste 8.000 de oraşe, din 190 de țări.
[eadvert]
În weekend trecem la ora de vară. Parlamentul European recomandă renunțarea la schimbarea orei
Ora Pământului (Earth Hour) este un eveniment global, organizat și susținut de către WWF Internațional, în ultima sâmbătă a lunii martie din fiecare an. Această acțiune are ca scop sensibilizarea consumatorilor față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice.
Grijulii
„În fiecare an, Ora Pământului oferă oamenilor din toată lumea oportunitatea de a-și arăta grija față de natură și de a-i ajuta pe alții să înțeleagă importanța vitală pe care o are în viața noastră. Natura este „Acasă” și este urgent pentru fiecare dintre noi să începem să îi acordăm mai multă atenție. Acum, mai mult ca niciodată, când asistăm la o criză climatică dublată de pierderea biodiversității, este momentul să ne unim eforturile pentru a opri degradarea naturii și pentru a accelera refacerea ei până în 2030. De Ora Pământului, stingem lumina și transmitem un mesaj simplu: suntem împreună în această misiune și fiecare dintre noi are un rol important în crearea un viitor sustenabil pentru oameni și pentru planetă”, a declarat Orieta Hulea, director general WWF România.
WWF România organizează, cu ocazia Orei Pământului, o serie de workshop-uri în săptămâna 21-25 martie 2022, pentru ca oamenii să învețe importanța implicării lor în restabilirea echilibrului naturii. În cadrul workshop-urilor se va vorbi despre importanța naturii în viața noastră, despre cum să fii echilibrat prin mișcare, despre cum se reconstruiește lumea, despre cum să oferi un viitor mai bun naturii prin reciclarea tehnologiei și despre cum să gătești sustenabil.
Trimite articolul
XSunteti prosti de tot. Aprind eu lumina daca voua nu va trebe.
Pãmântul, planeta facturilor.
Dacă umplem marea neîntreagrã cu colosoflota internaţionalã ar fi ca și o umbrelaerianã. De acolo mitruciorchin dã bombgardpisant.
-
Umplerea ar fi în tonul celor două războaie ale Crimeii, i s-ar amenința jucãria lui dragã, al treilea război al Crimeii, nu mondial, existenţa Rusiei nu ar fi ameninţatã de o jucãrie imperialistã, pe când orice acţiune pe pământ ar putea să o considere,, ameninţare “.
Dar pe mare, nu, apele fiind internaţionale, ,, mare nostrum” cum ziceau primii imperialişti ai lumii, romanii, pe care goţii, hunii, gepizii, avarii, slavii, bulgarii,ungurii, pecenegii, cumanii, tãtarii, popoare migratoare care i-au copiat dar au reușit numai slavii, noi nu, niciodată, noi nu, dar sã vinã în Pontul Euxin iar uriaşii, după lâna de aur, peruca lui crimetin…-
Şobulin nu va ataca mai departe pământul fiind acuzat de cotropism. Va face duş în mare, de probă? In aceastã probã la apă, ripostează ceilalţi?
Japonezii ar puta sã creeze o insulă artificialã în mare? Pentru turism social cu pachebotul?-
Ar putea, cu e de la Emirate.
-
-
Abureli in casa mea nu-mi comanda nimeni .
Mă doare la pedală,stingeți-o voi.