Aceştia sunt însă nemulţimiţi
de lucrările făcute. Comercianţii spun
că lucrările de dezinsecţie,
dezinfecţie şi zugrăveli se puteau face
într-un timp mult mai scurt nefiind necesară
închiderea halei vreme de o lună.
Conform unei adrese a Direcţiei Sanitar
Veterinare şi pentru Siguranţa
Alimentelor, hala de carne a fost
închisă pentru a putea fi renovată
în perioada 1 februarie – 3 martie.
Printre lucrările efectuate acum la hala de carne
se numără salubrizarea, reparaţii la
instalaţiile sanitare şi alimentarea cu
energie electrică a vitrinelor, conform normelor
PSI. De asemenea, s-a mai realizat sterilizarea
chiuvetelor şi a spaţiilor de tranşat
carne. „Lucrările s-au făcut din
bugetul propriu de 50.000 de lei”, a specificat
Bimbo Szuhai Tibor, directorul tehnic al RAPAS.
Simona Albinaru
Citiți principiile noastre de moderare aici!