Lansarea acestui terminal reprezintă un pas important în conectarea României cu vestul Europei, facilitând un transport mai eficient și mai rapid pentru bunuri și servicii. Cu o suprafață de 14,5 ha si 2 linii de 700 m lungime, Terminalul Oradea joacă un rol esențial în optimizarea lanțurilor de aprovizionare și în reducerea impactului asupra mediului, oferind o soluție de transport intermodal sustenabilă și eficientă din România spre state din vestul Europei.
„Suntem extrem de mândri de această realizare, care reflectă dedicarea și efortul extraordinar al întregii noastre echipe. Acest succes remarcabil a fost realizat cu 7 luni mai devreme decât planificasem inițial, datorită expertizei excepționale a echipei noastre și a efortului extraordinar depus pentru clienții noștri”, spune Rareș Retegan, Managing Partner Routier European Transport SA.
[eadvert]
În prezent, compania le oferă clienților un acces facil în întregul bazin Ruhr, Germania, în Benelux și Franța, conectând astfel România cu această regiune a continentului.
„Suntem deschiși la colaborări cu alte companii interesate de posibilitatea de a opera în terminalul nostru. Aceasta face parte din strategia noastră de creștere și diversificare a serviciilor. Astfel, nu doar că va crește capacitatea terminalului Oradea, dar va contribui și la creșterea eficienței generale a rețelei de transport feroviar prin conectarea mai eficientă a regiunilor Europei“, adaugă Retegan.
Routier European Transport, compania de transport cu cea mai mare flotă de semiremorci din România, oferă soluții integrate de transport logistic în Europa și dezvoltă soluții tehnologice inovatoare pentru a optimiza procesele logistice ale companiilor.
Trimite articolul
XNu facem si un hotel acolo? Pentru mecanici si impegati.
Ca bani sunt. Si ar fi extrem de util.