Ingrediente:
4 – 5 cartofi mai mici
150 gr legume congelate ( amestec mexican)
200 gr peşte afumat ( hering)
măsline
1 lămâie
1 ceapă mică
frunze de salata pentru decor
Mod de preparare:
Cartofii fierţi ţi decojiţi se taie bucăţele. Legumele se pun direct înghetate într-o crăticioară cu capac la foc mic, când se absoarbe apa se pune puţin ulei de măsline şi se lasă să se gratineze. Ceapa se taie mărunt. Se amestecă toate împreună cu peştele, măslinele, sucul de la 1/2 de lămâie, 1 lingură de ulei, sare şi piper.
Se pun frunzele de salată pe fundul unui castron, se răstoarnă cu grijă salata. Se decorează cu felii de lămâie.
Poftă bună!
Reţeta Salata de peste afumat a fost propusă de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte reţete de salate găsiţi aici:
Salata verde cu parmezan,
Salata picanta cu mozzarella,
Salata verde cu pui
Citiți principiile noastre de moderare aici!