Reţeta săptămânii: Salată de crudităţi cu maioneză
<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } --><p><strong>Te interesează </strong><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/"><strong>retete culinare</strong></a></span></span><span lang="en-US"><span><strong> de sezon şi nu le găseşti? Vrei să </strong></span></span><span lang="ro-RO"><span><strong>în</strong></span></span><span lang="en-US"><span><strong>veţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem </strong></span></span><span lang="ro-RO"><span><strong>în</strong></span></span><span lang="en-US"><span><strong> casa ta prin intermediul</strong></span></span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/"><strong> www.culinar.ro </strong></a></span></span><span lang="en-US"><span><strong>reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!</strong></span></span></p>
Scris de IM:BIHOR_ONLINE-<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } --><p><strong>Te interesează </strong><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/"><strong>retete culinare</strong></a></span></span><span lang="en-US"><span><strong> de sezon şi nu le găseşti? Vrei să </strong></span></span><span lang="ro-RO"><span><strong>în</strong></span></span><span lang="en-US"><span><strong>veţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem </strong></span></span><span lang="ro-RO"><span><strong>în</strong></span></span><span lang="en-US"><span><strong> casa ta prin intermediul</strong></span></span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/"><strong> www.culinar.ro </strong></a></span></span><span lang="en-US"><span><strong>reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!</strong></span></span></p>
Radem mic: morcovul, ţelina şi sfecla. Radem mai mare mărul, cu tot cu coajă. Punem totul într-o sităşi presăm bine să se scurgă de zeamă.Amestecăm totul cu: ardeiul gras tocat cuburi, pătrunjelulşi frunzele de ţelină tocate mărunt, sare, piper şi zeama de lămâie-după gust. Punem şi 2 linguri cu maioneză. Restul maionezei îl folosim pentru ornat.
Pompierii militari bihoreni i-au pregătit pe liceenii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Oradea în domeniul acordării primului ajutor, joi, 15 mai.
La solicitarea executivului, consilierii locali orădeni au aprobat, în ședința extraordinară din 15 mai, prelungirea termenului de implementare, până la 31 decembrie 2025, a proiectului privind extinderea ambulatoriului corpului B al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.
Momentele aniversare au reunit cursanţi şi absolvenţi ai Școlii de Arte „Francisc Hubic”.
Pentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă
Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.
Citiți principiile noastre de moderare aici!