Ingrediente:
doi bucăţi de piept de pui
4 ardei graşi roşii ( sau capia din oţet )
2 castraveţi muraţi
200 gr. caşcaval
4 linguri de sos salsa
Mod de preparare:
Se spală bine bucăţile de piept de pui, se împart fiecare în două şi se bat ca la şniţele.
Ardeii se taie în fâşii, caşcavalul în felii.
Se umple puiul în următoarea ordine: două felii de caşcaval, câteva fâşii de ardei şi de castraveţi , sare , piper alb. Se rulează în aşa fel încât să nu iasă umplutura şi se aşează într-un vas de iena ( dacă credeţi că se va desprinde legaţi rulada cu sfoară ).
Se ung apoi cu ulei de măsline , se presară sare , piper , mix de condimente – dacă mai doriţi şi se introduce în cuptorul preîncălzit.
Puteţi pune peste ele şi puţin vin alb ( pentru o aromă mai puternică) şi frunze de dafin.
Mod de servire:
Se servesc alături de sosul salsa sau de cartofi natur.
Poftă bună!
Reţeta Rulada din piept de pui si cascaval a fost propusă de undercovergirl pe forum culinar.ro
Alte reţete de ruladă găsiţi aici:
Rulada din carne de porc,
Rulade de porc,
Rulada cu carne tocata si legume
Citiți principiile noastre de moderare aici!