Se amestecă untul cu 65 g zahăr pudră, zahărul vanilat şi coaja de lămâie. Încetul cu încetul se adaugă şi gălbenuşurile, brânza şi smântâna. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă restul de zahăr. Se amestecă cu cremă de brânză. La final se adaugă făina şi stafidele înmuiate în esenţă de rom. Aluatul se toarnă într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu faină. Merele curăţate se taie felii subţiri, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se aşează peste aluat. Se presară cu amestecul de zahăr pudră şi scorţişoară şi se coace la 170 de grade, aproximativ 30 de minute.
În contextul reglementărilor pentru activitățile de pescuit din România, este important ca pescarii, fie că sunt amatori sau practică acest sport într-un cadru profesional, să fie conștienți de regulile aplicabile în zonele de frontieră, indiferent de statutul țării în cadrul Uniunii Europene.
Un bărbat din Tinca a ajuns, pentru a doua oară în mai puțin de un an, subiectul unui dosar penal pentru ultraj, după ce l-a amenințat pe un polițist chiar în sediul postului din comună.
O femeie dintr-o localitate de lângă Oradea a fost condamnată la 9 luni de închisoare, cu suspendare, și obligată să lucreze 60 de zile în folosul comunității după ce a fost prinsă băută la volan. 1
Pentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă
Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.
Citiți principiile noastre de moderare aici!