Mod de preparare (timp estimat: 45 min, complexitate:
redusa)
1. Se mărunţesc/macină ceapa, cu
verdeţurile.
2. După care se adauga morcovul si ardeiul.
3. Legumele măciante, se pun într-un
castron larg, se condimentează cu sare, piper,
granulat de usturoi, eventual chili. Nu uitaţi
uleiul(2-3 linguri).
4. Se adugă făină, se amestecă
bine.
5. Pensulăm o tavă antiaderentă cu ceva
ulei, punem bucăţile de peşte, stropite
cu zeamă de lămâie. Dacă
materialul pentru crustă nu e destul de
condimentat, condimentaţi somonul.
6. Tapetaţi bucăţile de file ,după
care băgaţi tava în cuptorul
încălzit în prealabil, la 200 grade C
.
7. Lăsaţi la rumenit, dupa cum vă
place.
Mod de servire:
Serviţi cu spanac şi cartofi fierti,
stropiţi cu unt + verdeţuri, sare
de mare şi usturoi.
Poftă bună!
Sperăm să vă placă!
Această retetă, precum şi multe alte
reţete extraordinare, găsiţi pe www.culinar.ro
Citiți principiile noastre de moderare aici!