Atmosfera din interior, cu pereţii pictaţi cu scene din filme western, dar şi măştile indiene creează o atmosferă specifică Vestului Sălbatic.
În cele mai multe oraşe din Europa, pietonala este caracterizată de varietatea restaurantelor, localurilor, teraselor, unde oamenii îşi petrec timpul liber, se opresc cu prietenii la taifas şi la o bere rece, se odihnesc după o zi grea de muncă.
Potrivit patronului, Papp Zsolt, cel care a mai deschis şi restaurantele „Lactobar” şi „Fabrica de bere”, localul este destinat celor care vor să se delecteze într-un anturaj care nu te obligă la eleganţă rigidă, ţinută obligatorie şi îţi oferă un sentiment de lejeritate.
În meniu sunt oferite produse specifice Americii, dar şi alte tipuri de produse. Pizza în diferite sortimente cu şase sosuri la alegere, supe, salate, sanwich-uri, burghere, minuturi cu pui pane, deserturi şi o gamă variată de băuturi alcoolice şi non-alcoolice.
În curând, vor urma şi specialităţi de meniu grill.
Restaurantul dispune de 120 de locuri înăuntru şi de 60 de locuri pe terasă.
Citiți principiile noastre de moderare aici!