Mr. Lupu (Andrei Lupu) și-a pus rimele la bătaie și pe foaie și a lansat primul său videoclip – ,,Ready de party”. Videoclipul a fost lansat, la începutul acestei săptămâni, și este dedicat momentului în care Andrei s-a îndrăgostit definitiv și irevocabil de hip-hop. Mr. Lupu spune că își dorește să influențeze societatea prin fapte bune și prin muzică.
,,Mi-am propus să fac parte dintr-un nou val de artiști muzicali în hip – hop care nu se laudă doar cu câte grame bagă, ce firmă de pantofi sau ce mașini au, ci chiar să influențeze în bine societatea din care face parte. Eu am găsit să o fac prin muzică și prin voluntariat. Pentru că, până la urmă, asta și fac în timpul liber. Încerc să fac cât mai mult bine cu muzica mea. Nu doresc ca acest gen muzical să fie doar despre cât de tare sunt eu și cât de slabi sunt ceilalți, cum este în industria muzicală acum, în rap și hip-hopuri”, a mărturisit Andrei Lupu.
Videoclipul piesei a fost filmat de artistul Ionuț Jarca, în parcarea nouă din Piața Independenței, în centrul Oradiei, dar și la sediul OTL, într-un tramvai. La realizarea lui și-au adus aportul, voluntar, prietenii luni Andrei, dansatori de la Clubul Unique Dance Studio.
[eadvert]
,,Nu am cheltuit nimic cu el, ci l-am realizat cu sprijinul prietenilor, al voluntarilor și al celor care au vrut să facă bine”, a mai dezvăluit tânărul.
Energie
Andrei s-a îndrăgostit iremediabil de hip-hop de când era copil. La vârsta de 5 ani asculta primele melodii și de atunci visa să aducă un strop de energie în Oradea. Acum, când visul său a devenit realitate, își propune să dezvolte scena locală și cea națională.
,,De mic copil, de la vreo 5 sau 6 ani, am ascultat diverși artiști de hip-hop. Ascultam la căști până când a auzit mama că unii înjurau și mi-a cerut să nu mai ascult. Dar, muzica merge mână în mână cu faptul că vin dintr-o familie de artiști. Sora mea, de exemplu, a scris două cărți de poezii. S-au lipit de mine versurile. Iar faptul că dublez desene animate, mă ajută foarte mult la dicție. Și cum am ureche muzicală…, mă ajută foarte bine hip-hop-ul. Ascult acest gen muzical în timpul liber, deci a fost o tranziție foarte normală”, a spus Andrei Lupu.
Versurile piesei sunt compuse de însuși Andrei, fiindcă acesta scrie, zilnic, versuri. În toate, el vorbește despre cum putem găsi frumusețe și speranță în cele mai mici și neînsemnate lucruri. Versurile elevului Colegiului Național ,,Emanuil Gojdu” din Oradea sunt mereu pline de optimism și putere.
,,Îmi propun să scot piese cât mai des posibil, video sau voce, mai ales acum că am un producător foarte bun. Astfel, cei ce îndrăgesc piesele și versurile mele pot să se aștepte la cât mai multe. Eventual, dacă au întrebări sau sugestii, pot să mă găsească pe adresa mea de instagram sau de facebook. Dacă au o părere de care pot să țin cont, o voi face cu tot dragul”, a mai spus Andrei Lupu.
Pe lângă muzică și versuri, Andrei dublează desene animate la Zone Studio Oradea, se ocupă de canalul său de youtube – Mr. Lupu, și participă la concursuri de business. Business-ul este a doua sa mare pasiune, pe care își dorește să o dezvolte. De altfel, a fost admis la Academia de Antreprenoriat din București.
,,Am participat la concursuri de business și am câștigat diverse premii pentru mai multe afaceri dezvoltate pe hârtie. De asemenea, am găsit soluții pentru diferite companii. Cu alte cuvinte, sunt un mini consultant. Pe lângă toate acestea, sunt foarte pasionat de public speaking. Vorbesc în public și particip, de vreo trei ani, la întâlnirile Oradea Toastmasters. Am mers acolo pentru că nu mi-a surâs niciodată să memorez câte un caiet. MI-am dorit să fac și altceva. Am învățat tot timpul făcând ceva. Am învățat business făcând business. Adică, mergând la acceleratoare de start up ori dezvoltând proiecte, făcând voluntariat sau manageriind echipe. La fel am învățat și hip-hop-ul, nu doar ascultând, ci și făcând”, a precizat Andrei.
El este și unul dintre cei mai activi membri ai echipei proiectului ,,Laboratoare rurale”, debutat în septembrie 2020 și coordonat de Ionuț Coman. Prin intermediul acestui proiect, sunt donate calculatoare elevilor din mediul rural din Bihor și sunt dotate laboratoare școlare în diverse sate din județ.
,,Încercăm să-l dezvoltăm la nivel național. Ne dorim ca, în primul rând Bihorul, să nu aibă școli fără laboratoare de informatică și, apoi, toată România să fie digitalizată. Aceasta ne propunem”, a mai declarat Andrei.
Trimite articolul
Xce-i prostia asta?
-
ai vazut o poza cu tine sau de ce ai zis ca ii prostie
“Ready de party”? Nu ready to party? Sau Ready for the party? Ce-i cu combinatia asta de cuvinte? Doar atata poate?
zice baiatul asta aici ca vrea sa influenteze lumea in bine.Nu stiu cum e influentata lumea in bine prin activitati din astea.Muzica asta ii pe acelasi mnivel cultural cu manelele,doar ca e stil american
Chiar e o stire cand un grup de copii care se zbenguie?
Mda, este efectul pandemiei, efectul scolii on line si a libertatii de exprimare. Copii daca nu invata, fac si ei ce stiu mai bine. Vai de viitoarea mea pensie! Apropos, masca? Gesturile astea cu mana la organ la ce ajuta? In fine, tine-o tot asa ….
sh*t si c*cat vezi ca e aceeasi chestie si te cam descrii pe tine
mersi de vibe ul bun al melodiei si de dansatorii super draguti , la cat mai mult material cu pozitivitate ca asta pe care am vazut o aici , succes
D’apoi dacă asta-i muzica Bihorului mai bine ne declarăm surdo-muț ! Cum să publicați o chestie care nu înseamnă absolut nimica ? Dubios că nenea ăla de cântă zice ca e la liceu că pare mult mai în vârstă.
bravo! nu-i chiar pe gustul meu la 35 de ani, dar imi place, si versurile is cat de cat ok, si diferite de ce e fix acum prin media
-
În fine, după 30 de ani au apărut și la noi tineri care împrospătează aerul cultural stătut și gros de ortodoxo-manelist-popular style. Succes! Im 45 years, hop-hop lover! 😎
Bravo, Andrei!!!