Programul gratuit continuă
Pentru a veni în întâmpinarea pacienților care nu dispun de resursele financiare pentru efectuarea terapiei cu oxigen hiperbaric, clinica Hyperbarium continuă programul social demarat la 1 august, cu o procedură simplificată.
[eadvert]
Pacienții pot acum să se înscrie direct pe platforma digitală de pe site-ul clinicii (https://hyperbarium.com/ro/gratuit), urmând a fi contactați în scurt timp de către personalul Hyperbarium.
Ce presupune terapia?
Scopul principal al terapiei hiperbare este de a stimula procesele de regenerare a țesuturilor, susținând vindecarea rănilor, reducând inflamația și promovând angiogeneza (formarea de noi vase de sânge).
Terapia hiperbară este aplicată cu succes în zeci de afecțiuni acute și cronice și este de multe ori prescrisă ca un complement la alte tratamente consacrate, întrucât dozele ridicate de oxigen pur din mediul hiperbaric, accelerează mult procesul de vindecare și de recuperare al organismului.
Ce afecțiuni sunt tratate în camera hiperbară? Cele mai frecvente afecțiuni pentru care pacienții apelează la terapia hiperbară sunt: arsurile (termice, chimice și de iradiere), anumite tipuri de infecții (boala Lyme, infecții recidivante, infecții cu bacterii multirezistente), traumatismele craniene, intoxicații cu monoxid de carbon, recuperarea după fracturi osoase, ulcere cutanate sau răni cronice, necroze osoase aseptice, boli inflamatorii intestinale sau recuperare după AVC.
O listă completă a afecțiunilor ce pot fi tratate cu ajutorul terapiei hiperbare se regăsește pe site-ul clinicii Hyperbarium, împreună cu o colecție impresionantă de studii medicale din domeniu.
Ce afecțiuni sunt incluse în programul gratuit?
În prima fază, programul gratuit este adresat exclusiv pacienților care suferă de afecțiuni ortopedice, neurologice sau complicațiile diabetului, pentru care există indicație clară din partea Comisiei Europene de Medicină Hiperbară.
Ortopedie: Necroze osoase aseptice, infecții osoase, radionecroze, politraumatisme (accidente)
Neurologie: Recuperare post AVC, traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme de coloană, mielite
Diabetologie: Ulcer ischemic și rănile piciorului diabetic, escare de decubit
Cum se pot înscrie pacienții? Procedura de înscriere în program a fost simplificată, iar pacienții pot acum să se înscrie direct pe platforma digitală de pe site-ul clinicii, la adresa https://hyperbarium.com/ro/gratuit, urmând a fi contactați în scurt timp de către personalul Hyperbarium.
Pacienții eligibili pentru a beneficia de programul gratuit sunt cei care au venituri lunare mai mici de 3.000 lei și nu dispun de mijloace materiale pentru a suporta contravaloarea tratamentului.
Prin acest program gratuit, clinica Hyperbarium speră să acopere cel puțin o mică parte din nevoile imediate ale pacienților cu afecțiuni acute și cronice, unde terapia hiperbară are o indicație clară, terapia nefiind încă decontată de către CAS.
Mai multe detalii si aici: https://www.facebook.com/hyperbarium
Unic în vestul țării. Clinică hiperbară cu cameră multiloc, deschisă la Oradea!
INTERVIU: Dr. Ciprian Sturz, despre terapia hiperbară în afecțiuni acute grave și cronice
Advertorial CH 19234
Citiți principiile noastre de moderare aici!