Facultatea de Protecţia Mediului din Oradea va premia miercuri, 11 aprilie, de la ora 11:00, cadrele didactice care s-au remarcat prin activitatea editorială şi de cercetare în anul precedent. Dascălii vor fi răsplătiţi, simbolic, cu diplome.
„Este binecunoscută importanţa care se acordă în prezent publicării de articole în reviste cotate ISI. Autorii acestor articole vor primi diplome de excelenţă. De asemenea, câştigarea finanţării proiectelor de cercetare în regim competiţional constituie o performanţă atât pentru cercetători, cât şi pentru instituţie, iar aceasta va fi marcată de asemenea prin diplome de excelenţă. Drumul ştiinţific spre obţinerea unui brevet de invenţie e în general foarte lung, iar autorul unui brevet de invenţie merită întru-totul o diplomă de excelenţă. Întotdeauna obţinerea titlului de doctor într-un domeniu a constituit o performanţă individuală, dar şi o mândrie pentru instituţia doctorandului. Facultatea de Protecţia Mediului se mândreşte cu faptul că în anul 2011 încă 17 cadre didactice au primit titlul de doctor, iar pentru această frumoasă performanţă, proaspeţii doctori, vor primi şi ei diplome de excelenţă”, spune profesorul Ioan Mintaş, decanul Facultăţii de Protecţia Mediului din Oradea.
Diplome de onoare
În cadrul acestui eveniment, 16 cadre didactice care au publicat cel puţin două cărţi (cursuri, îndrumătoare de lucrări practice, cărţi ştiinţifice) în anul 2011 vor primi câte o diplomă de excelenţă. Tot diplomă de excelenţă va primi şi şeful de lucrări dr. ing. Alin Teuşdea, autorul unui capitol de carte publicat la prestigioasa editură austriacă Intech Verlag. 28 de cadre didactice care au publicat câte o carte în 2011 vor primi diplome de merit.
Şi pentru că, în anul 2011, unele cadre didactice ale Facultăţii de Protecţia Mediului au ajuns la vârsta de pensionare (prof. univ. dr. ing. Maria Zăpârţan, prof. univ. dr. ing. Csép Nicolae, prof. univ. dr. ing. Petru Burescu, conf. univ. dr. ing. Atanase Dalea), conducerea facultăţii le va acorda câte o diplomă de onoare pentru activitatea lor didactică şi de cercetare meritorie.
Săptămâna trecută Facultatea de Protecţia Mediului a fost implicată în activităţile derulate în cadrul programului „Şcoala altfel”, prezentând copiilor de la şapte unităţi de învăţământ lucruri interesante din fascinanta lume a naturii.
C.D.
Citiți principiile noastre de moderare aici!