Tradițiile preparării porcului și produsele locale au fost (re)prezentate cu succes și la… Marea Neagră. Cei peste 1.000 de vizitatori ai standului au fost serviți cu mâncare și băuturi exclusiv din Bihor. Prezența echipei „D’ale porcului” la Phoenicia Blue View Olimp, în perioada 5-6 mai 2022, a fost susținută de Star Stone, Asociația Comunelor din România – Filiala Județeană Bihor, TEC – Tableware Excellence Center și LaCajaChina România.
[eadvert]
„Toți cei care ne-au călcat pragul au fost răsfățați cu pălinca de la Trămuța, vinul de la Familia Darabont, berea doboRÂT de la Bers Nova, toroș bihorenesc la ceaun și (probabil) cei mai buni cârnați din Transilvania de la ManagEvent. De asemenea, puncte de maximă atracție au porcul copt întreg și bizonul de la Euro Buffalo Salonta, ambele preparate în lăzile-minune LaCajaChina”, a declarat Nicu Pop, administrator „D’ale porcului”.
Potrivit acestuia, standul a fost vizitat de bucătari de top din România, de producători de emisiuni precum: Viața Satului sau Master Chef. Nu a lipsit nici Dezbrăcatu – Codruț Kegheș, de la Prima TV, care nu s-a lăsat dezbrăcat, dar a fost doborât cu o bere de la Bers Nova.
Citiți principiile noastre de moderare aici!