UPDATE!
[eadvert]
Liderul PSD Bihor spune că decizia desemnării primarului de Căbești, Corina Ene, ca negociator la Cotroceni i-a aparținut președintelui PSD Marcel Ciolacu. „I-am prezentat-o pe doamna primar Ene domnului Ciolacu, iar acum domnia sa a considerat că primarul de Căbești e reprezentativ pentru starea de nemulțumire din rândul primarilor PSD, după ce Cîțu și oamenii lui au împărțit, noaptea ca hoții, bani din fondul de rezervă.
Este o bătaie de joc să dai la fiecare comună PSD 50.000 lei numai ca să spui că ai dat tuturor. Deja, în semn de protest, mulți primari PSD au spus că renunță la bani. Noi nu vrem să lăsăm lucrurile așa, vom ataca în contencios și din păcate domnului prefect va trebui să-i facem o sesizare penală. Domnia sa trebuia să anunțe primarii PSD să facă o solicitare pentru a le fi alocate sume în funcție de necesități. Nu a făcut-o. Le-am spus primarilor să facă o notificare la Prefectură să spună ce sume solicită. Unii au făcut, alții m-au întrebat cum să facă, că le ara jenă. Și ministrul Cseke era deranjat fiindă prefectul a trimis niște sume ciuntite privind cererile primarilor UDMR. În aceste condiții, punctul de vedere susținut și de doamna Ene la Cotroceni va fi acela că PSD nu îl vrea pe Cîțu și nu propune nici un premier, această împărțeală fiind un motiv al acestui gest”, a explicat liderul PSD Bihor Ioan Mang.
Delegația PSD e formată din Marcel Ciolacu, secretarul general, Paul Stănescu și trei aleși locali Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Ionuț Pucheanu – primarul Galațiului și Corina Ene – primar de Căbești.
Marea împărțeală. Cum au fost distribuiți banii dați de Cîțu pentru județul Bihor?
Delegația e formată din lideri locali considerați a fi reprezentativi pentru nemulțumirea primarilor PSD care au fost ignorați de guvernul Cîțu la împărțirea banilor din Fondul de rezervă. Primăria Căbești, ca și alte primării conduse de primari PSD apare pe lista celor 2700 de UAT-uri cărora premierul a decis să le aloce fonduri, Căbești-ul primind 50.000 lei.
Corina Ene e absolventă de Drept și Științe Economice, astfel că va avea toate argumentele pentru a-și susține poziția. Înainte de a deveni primar a lucrat în una dintre cele mai bine cotate Societăţi de Insolvenţă din România, Rominsolv SPRL, condusă de bine-cunoscutul avocat Gheorghe Piperea.
A devenit practician în insolvență (administrator judiciar/lichidator judiciar). Experiența acumulată a propulsat-o ca manager în cadrul unei companii internaţionale cu o sucursală în ţara noastră, KPMG România.
Guvernul Cîțu a fost demis. Moțiunea de cenzură a fost votată de peste 230 de parlamentari
Programul consultărilor de luni, 11 octombrie, de la Cotroceni
Ora 12:00 – Partidul Național Liberal (PNL);
Ora 13:00 –Partidul Social Democrat (PSD);
Ora 14:00 – Uniunea Salvați România (USR);
Ora 16:00 – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);
Ora 16:30 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
Ora 17:00 – Minorități naționale reprezentate în Parlament.”
Trimite articolul
XO stire cat se poate neimportanta sau importanta numai pentru psd-sti care vor sa afle componenta delegatiei participante la negocierile de la Cotroceni. Indiferent de ce negocieri se vor desfasuta la Controceni (pierdere de timp) oricum presedintele isi va desemna “copilul de suflet” Citu.
Pe Kelemen Hunor ar trebui să desemneze ca premier să primească o șansă și un maghiar!
Dacă a lucrat cu snap anul pipera e clar, individul câștiga milioane de lei pe an din insolventa firmelor exat ca lichidatorii alți escroci care încasează pe degeaba mulți bani pentru munca de doi bani, probabil ca și legea e proasta permițându-le sa – și atribuie sume uriașe din vânzarea activelor respectivelor societăți.
Da pe cine intereseaza cvul acesteti primarite poate sa mearga unde vrea nu prea cred ca e curios cineva,avea nevoie de reclama oare vrea sa fie premier din primaru din Cabesti unde o mai fi si comuna asta?
sexy primarita pacat ca e pesedista