„Sunt pe lista Bulevardul Dacia, partial, Parcul 22 Decembrie, strazile Horea, Mihai Viteazul, Alecsandri, Piata 1 Decembrie, strada Independentei, Bulevardul Decebal pe portiunea cuprinsa între strada Primariei si strada Matei Basarab, strazile din Centru – Mihai Eminescu, Nicolae Jiga, Roman Ciorogariu si multe altele”, spune Mihai Groza.
Bugetul pentru plombarile de primavara este de 50 miliarde de lei. „Suma este mai mica decât cea din anii trecuti, în conditiile în care a crescut suprafata de strazi asfaltate la nivelul orasului”, spune viceprimarul, dând de înteles ca introducerea clorurii de calciu ca material de combatere a zapezii a protejat strazile.
Cristina Ghilea
Trimite articolul
Xsi asa se poate numi craterele din anumite strazi cum ar fi Onestilor ,Mestesugarilor ,Densusanu iar cei de la Distrigas au lucrat de mantuiala lasand lucruri neterminate.
pacat ca pe str. mestesugarilor sta chear directrul de la drumuri orasenesti, sau tocmai de aceia nu s-a reparat aceasta strada.
Intelegem multe cu privire la drumuri, dar cum se poate ca o groapa in carosabil sa fie umpluta pe jumatate cu asfalt, sau una umpluta, iar cea de langa ea nu nu, e greu de inteles! Vedeti pe str. Velenta langa vechea moara, ca nu ajunge materialul pentru toate gropile! Si multe cazuri de acest fel! Cum ar arata un pilot in fata pasagerilor, sa spuna ca nu mai are combustibil sa ajunga pana la aeroport? Sau sa cumperi o masina si sa nu aiba toate usile? E greu de calculat cantitatea necesara pentru fiecare groapa?