Astfel, aceste măsuri determină creșterea timpilor de așteptare la ieșirea din România.
[eadvert]
Concret, la ora 20:10, potrivit portalului traficonline, al Poliției de Frontieră, la vama Borș I, pe sensul de ieșire din țară se așteaptă câte 150 de minute. Se lucrează pe 8 artere, 3 de intrare și 5 de ieșire.
UPDATE! Ungaria dă înapoi după ce nu a mai permis ucrainenilor să treacă vama fără pașaport
Potrivit sursei citate, timpii ridicați de așteptare sunt cauzați de „numărul foarte mare de cetățeni ucraineni prezenți pe sensul de ieșire din țară.
La Borș II se așteaptă 120 minute și se lucrează pe 7 artere, 2 de intrare și 5 de ieșire.
Aici, așteptarea e cauzată de numărul foarte mare de autoturisme prezente pe sensul de ieșire din țară.
La Frontiera Valea lui Mihai se așteaptă o oră, și se lucrează pe 4 artere, 1 de intrare și 3 de ieșire. La PTF Săcueni, timpul de așteptare este înjumătățit, se așteaptă 30 de minute, dar se lucrează doar pe 2 artere, una de intrare și una de ieșire.
Proceduri modificate la frontiera cu Ungaria. Personal suplimentat
Aceste măsuri dispuse de partea maghiară vor determina creşterea timpului alocat fiecărei persoane pentru control, ceea ce implicit va conduce la creșterea timpului de aşteptare la ieşirea din România, respectiv intrarea pe teritoriul statului vecin pentru participanţii la trafic.
„Poliţia de Frontieră Română a contactat omologii maghiari în vederea stabilirii şi dispunerii unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului în punctele de frontieră. Astfel, în limita posibilităților permise de infrastructura şi asigurarea tehnică din punctele de trecere de la graniţa comună, a fost realizată separarea arterelor de control pe sensul de ieşire din România, astfel încât persoanele care se afla în posesia tuturor documentelor prevăzute de legislaţia comunitară să poată efectua controlul cu operativitate”, transmite purtătorul de cuvânt al ITPF Oradea, comisar-șef de Poliție Laura Bondar.
Polițiștii de frontieră precizează că formalităţile la graniţa cu Ungaria se efectuează în comun cu autorităţile din ţara vecină, sens în care suplimentarea arterelor de control se realizează în acord cu şi în funcţie de personalul alocat de Poliţia Ungară.
„De asemenea, Poliția de Frontieră Română a suplimentat personalul planificat la verificarea documentelor de călătorie şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control operativ”, a mai spus Bondar.
Trimite articolul
XTipic pentru mongoli.
Iar vechea poveste ungureasca!
Cum sa mai puna macar cu un picior , o piedica. Orice, numai ca sa fie un obstacol, cumva.
Daca nu au putut cu viza Schengen sau cu pasaportul biometric, acum iar sar sa-l ajute pe Putin facand verificari amanuntite.
Lor li se pare normal. De parca acesti refugiati ar vrea sa ramana pe teritoriul Hungauricii mamii lor si sa le inmulteasca neamul. Sunt femei , batrani si copii!
Nu-s barbati care sa va penetreze unguroaicele si sa va altereze samanta natiei voastre sovine si iredentiste.
Gunoaie maghiare care va gasiti !
-
cand te-a vazut ultima oara un psiholog ? iar ar fi cazul 🙁
-
Mai mare gunoi ca tine nu gasim oricum
Foarte bine, macar nu intra in Schengen rusi-spioni, teroristi musulmani si alti criminali care nu sunt refugiati din Ucraina. Este pentru siguranta Europei!
-
Si s-au gasit ungurii sa fie mari paznici!!
Ma lasi ?
Daca nu ar fi vorba de marea prietenie Orban-Putin si de “iubirea” ce le-o poartă ungurii ucrainienilor, sigur nu ar efectua contriale suplimentare si amanunțite!
Si Polonia cu Slovacia sunt in Schengen, dar ei nu simt nevoia sa caute in amanunt dupa femei , batrani si copii spioni rusi!!
Sau cred ungurii ca spionii rusi intra in Europa doar prin punctele de frontiera cu Ungaria??
Spionii rusi ibtra in Europa cum doresc, in mod special cu identitati false, folosind pasapoarte cu identitate din tarile membre ale U.E., membre in Schengen.
Nici atata macar nu gandesti?