Pe 3 decembrie, polițiștii bihoreni sub supravegherea unui procuror, au desfășurat două percheziții în localitățile Cuieșd și Tășad. Acțiunea a vizat o femeie de 22 de ani, din Brusturi, și un bărbat de aceeași vârstă, din Drăgești, suspectați de delapidare în formă continuată (46 de acte materiale).
„Din cercetări, a reieșit că, în perioada septembrie – noiembrie, femeia de 22 de ani, în calitate de angajată a unei case de schimb valutar din municipiul Oradea, județul Bihor, și-ar fi însușit 506.204 lei, prin efectuarea a 46 de transferuri de bani, utilizând un serviciu de transfer internațional. În șase dintre cazuri, aceasta ar fi beneficiat de sprijinul bărbatului de 22 de ani, care ar fi figurat ca destinatar al transferurilor”, a transmis ofițerul de relații publice al IPJ Bihor, agent șef, Alin Laza.
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat două telefoane mobile, 90.300 de euro și 42.850 de lei. Recuperarea acestor bunuri a acoperit 98% din prejudiciu.
Cei doi suspecți au fost aduși la sediul IPJ Bihor pentru audieri. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și plasată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
„La data de 4 decembrie, aceasta va fi prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale”, a precizat agentul șef, Alin Laza.
Polițiștii bihoreni continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.
Trimite articolul
XFara nici o dovada si argument
-
Din articol reiese că persoana (fizică sau juridică a casei de schimb valutar) a efectuat transfer financiar către o altă persoană. Transferul nu este anonim, nici expeditorul și nici destinatarul.
Dovadă mai simplă nu există.
Cat de proasta sa fii?!furi si tii bani cash….macar daca pleca in Madagascar ca Mazăre.
Trăiască hoția din Romania împreună cu hoți care conduc tara aceasta.Votam Lasconi că să putem fura poporul român în continuare.