Dacă profesioniștii de la President vor încânta papilelele gustative ale celor prezenți cu sarmale fierte în dovleac, sarmale cu pisat, afumături tradiționale, pâine cu dulceață de porc, cei de la Bers Nova îi vor surprinde pe vizitatori cu produse preparate pe bază de bere: distilat de bere, bere fiartă cu arome tradiționale, sângerete fals, cu bere neagră în loc de sânge.
Echipa Colegiului Tehnic Mihai Viteazul, în colaborare cu parteneri din Elveția, va reinterpreta găluștele tradiționale românești și pârjoalele moldovenești în stil elvețian și vor găti burtă de porc în vid. Echipa Hotelului Vital din Băile Felix îi așteaptă pe vizitatori cu toroș, caltaboși, cârnați, ceafă țigănească și murături tradiționale.
Nu va lipsi muzica de petrecere, capetele de afiș fiind Tinu Vereșezan și Cornel Borza.
Citiți principiile noastre de moderare aici!