Peste 1.000 de bucătari s-au înscris la a cincea ediție a concursului, însă doar 220 au ajuns în fața celor trei Chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Finala concursului a fost însă o bătălie în trei: Marlena, Cristina și Bogdan au gătit pentru premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro.
În finală, regulile jocului au fost schimbate: fiecare concurent (ajutat fiind de foștii concurenți) a trebuit să pregătească un starter, un main course și un desert.
Prima farfurie a plecat spre degustare după 90 de minute, apoi următoarele preparate au mers către juriu la interval de 60 de minute.
Bogdan a plecat la facultate în Olanda, dar fiindcă nu i-a plăcut, el a decis să se apuce de bucătărie. A venit acasă, și-a luat o diplomă de bucătar și apoi a plecat la Paris, acolo unde a primit lecții importante. N-a stat mult, fiindcă s-a întors acasă atunci când i-a murit mama și a decis să fie aproape de familie.
„Pentru o perioadă am simțit că m-a tras pământul. Dar sunt sigur că ar fi mândră să mă vadă acum”, a declarat pentru Antena 1 Bogdan vizibil emoționat.
http://www.bihon.ro/a-renuntat-la-studii-in-olanda-ca-sa-devina-bucatar/2060914
Bogdan este al doilea câștigător al unui concurs de anvergură națională după ce la începutul lunii iunie Emil Rengle a cucerit trofeul „Românii au talent”.
http://www.bihon.ro/oradeanul-emil-rengle-a-castigat-premiul-cel-mare-la-romanii-au-talent/2052397
Citiți principiile noastre de moderare aici!