Fapta ar fi fost comisă de Mădălin Claudiu Medrea pe 27 decembrie, în jurul orei 19:30, de față fiind o altă femeie, de 40 de ani, față de care tânărul avea emis un ordin de protecție. Informațiile strânse de polițiști arată că agresiunea s-a petrecut în casa mamei lui Medrea, o femeie de 57 de ani pe care bărbatul ar fi prins-o cu forța de mâini, i-a smuls inelul de pe deget și a lovit-o cu un telefon în cap.
La scurt timp de la incident, agresorul a fost prins de Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea, care l-au reținut și au recuperat inelul furat. A doua zi, pe 28 decembrie, un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului de caz și a emis pe numele lui Mădălin Medrea un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Magistratul a respins cererea inculpatului de a fi cercetat în stare de arest la domiciliu.
„Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză”, a transmis agentul șef Alin Laza, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.
Insolvabil, dar și hoț
Mădălin Medrea este judecat, în prezent, într-un dosar în care este acuzat de încălcarea ordinului de protecție, după ce pe 25 mai a nesocotit o măsură luată de Judecătoria Oradea și s-a dus acasă la o femeie pentru a discuta cu aceasta. În urmă cu doi ani, el a fost obligat de instanță să plătească o amendă penală de 5.000 de lei după ce a furat dintr-un magazin din Lotus Center mai multe produse de cosmetică, printre care creion de ochi, farduri, creme de față și ojă, în valoare totală de peste 600 de lei. Nu a plătit decât o mică parte din sancțiune, astfel că, printr-o sentință din septembrie 2024, a fost obligat să muncească fără a fi remunerat timp de 180 de zile.
La sfârșitul lui 2023, tot Judecătoria Oradea i-a transformat șase amenzi în valoare de aproape 4.000 de lei, primite între 2013 și 2022, în 116 ore de muncă în domeniul serviciilor publice. „Nu este înregistrat în evidenţele fiscale cu venituri, bunuri mobile sau imobile şi toate încercările de a recupera creanţele datorate bugetului local au rămas fără niciun rezultat concret, motiv pentru care intimatul a fost declarat insolvabil”, a explicat judecătorul de caz.
Trimite articolul
XCe tâlhar nenorocit să-și tâlhărească propria mamă, care în loc să muncească se ocupa de tâlharii, tâlharul trebuie trimis unde ii este locul.