Marea finală va avea loc pe 10 septembrie, în Bucureşti, în cadrul unui eveniment deschis publicului. Oradea este reprezentată de Chef George Crăciun, Chef Ciprian Sotoc şi Chef Gabriel Cupşa din Oradea.George Crăciun, bucătar şef la Grand’Or Deluxe cu o experienţă de 7 ani a impresionat juriul în etapa preliminară cu filé de chefal, piure din cartof mov, petit de legume şi sparanghel alb. Ciprian Sotoc, cu 11 de ani experienţă, bucătar şef la Ramada Oradea a câştigat în etapa preliminară cu filé de somon în crustă de ierburi, legume şi spanac sote, duo cartofi dulci şi violet, mazăre şi piure de sfeclă roşie. Gabriel Cupşa, bucătar şef la Anthimos, cu 16 ani experienţă a gătit în etapa preliminară sărmăluţe învelite în bacon cu mămăliguţă şi sos de smântână şi mărar.
Marea finală Arena Bucătarilor Selgros 2014 va avea loc pe 10 septembrie, în Bucureşti, în cadrul unui eveniment public, organizat în Piaţa George Enescu. Pe parcursul unei întregi zile spectatorii vor asista la demonstraţii şi degustări culinare şi îi vor încuraja pe cei mici care intră în Arena Bucătăraşilor.„ Anul acesta, competiţia ajunge la un alt nivel cu un juriu internaţional şi un eveniment de mare anvergură organizat în Bucureşti”, a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry România. Premiile puse în joc sunt în valoare de peste 40.000 lei. La aceasta se adaugă premiul special Selgros România, constând în antrenamente personale şi participarea la concursul internaţional Les Chefs en Or, din Paris.
Citiți principiile noastre de moderare aici!