Aşa că bine cunoscută cofetăria La Torta Oradea vă pregăteşte o ofertă consistentă cu:
- cozonaci de casă româneşti cu unt şi mac la 60 lei/kg
- cozonaci moldoveneşti cu unt, nucă, cacao la 60 lei/kg
- babka cu ciocolată la 75 lei/kg
- babka cu portocale la 75 lei/kg
- babka cu fistic la 75 lei/kg
- baigli cu nucă la 30 lei/buc
- baigli cu mac la 30 lei/buc
- platou jerbo la 120 lei
- cutie miniprăjituri premium – 40 buc – 160 lei
- cutie miniprăjituri – 20 buc – 100 lei
- cutie minieclere – 150 lei
- cutie croquelin – 150 lei
Babka e un fel de cozonac de prin bucătăriile Europei de Est, și anume Polonia, chiar Israel. Este mai puțin pufos, cu straturi peste straturi de ciocolată, și mai moale decât un cozonac clasic, iar gustul DEMENȚIAL.
Babcia este un termen slav și înseamnă bunică în limba poloneză! Acest nume a fost derivat deoarece laturile canelate ale prăjiturii, formate într-o tavă tradițională poloneză, aminteau de fusta unei femei bătrâne și/sau deoarece bunicile erau cele care făceau acest deliciu.
Baigli este un cozonac tradițional cu rădăcini ungurești, preparat cu multă grijă și umplut generos cu nucă sau mac. Cu un aluat fraged, ruladele Baigli aduc o aromă deosebită și o textură plăcută, fiind desertul perfect pentru sărbători sau momente speciale. Fiecare felie surprinde prin combinația sa fină de aluat și umplutură aromată, oferind un gust autentic și memorabil.
Pozele spun totul, nu mai e nevoie de alte cuvinte!
Comenzile sunt deschise – grăbește-te, locurile sunt limitate!
Tel: 0721 786 815
Mai multe detalii: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083369859449
Advertorial CH 23631
Trimite articolul
XClasica prăjitură „jerbo”, foarte gustoasă!