Copiii domniei sale, cu care obține performanțe greu de atins la concursurile de matematică și limba română, au vrut să-i mulțumească pentru dragostea și atenția pe care le-o acordă zi de zi.
[eadvert]
Joi dimineață, 26 mai, când a intrat în clasă, toți copiii erau în picioare, cântându-i „La mulți ani!”. Doamna învățătoare tocmai le explicase copiilor de ce e bine ca fiecare să-și sărbătorească ziua de înger, nu neapărat pe cea aniversară, așa cum se obișnuiește. În urmă cu două săptămâni, doamna le-a spus copiilor că Sfântul Ioan Botezătorul și-a pierdut capul pentru un dans la ziua Regelui Irod.
Și că fiecare om, fiecare copil trebuie să aibă un înger păzitor și să sărbătorească ziua îngerilor. Ba mai mul, doamna s-a documentat din cartea preotului Virgil Gheorghe, care mărturisea, asemenea unui copil din clasa sa, că el nu avea un nume de sfânt și nu putea să-și sărbătorească ziua de înger, chiar dacă și tatăl său era preot. Astfel că la ziua de înger se adună toți sfinții, plus cel prăznuit în acea zi.
„Sunt foarte foarte emoționată și foarte fericită. Nu m-am așteptat. E copleșitor atunci când ești mai iubit decât îndrăznești să îți dorești! E o zi cât 33 de ani de carieră! Vă mulțumesc, iubiții mei serafimi, că mi-ați ascultat îndemnul și nu mi-ați sărbătorit ziua în care m-am născut, pentru a nu mă asemăna cu Irod, care a poruncit tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul, de dragul unui dans cu prilejul zilei lui! Ați reținut esența a tot ce am încercat să vă învăț! Mărturisesc că a meritat! Sunteți minunați! Vă mulțumesc din suflet că mă iubiți. Asta dovedește că sunteți buni. Vă mulțumesc că în cei patru ani de când suntem împreună, în fiecare zi mi-ați făcut bucurii. Le mulțumesc părinților voștri pentru felul în care v-au crescut și mă bucur că eu am fost aleasa. Vă încredințez de toată dragostea mea!”, a spus doamna învățătoare Diana Zlibuț.
Trimite articolul
XDelir mistic. Religia tine de intimitate nu de fățărnicie. Cel mai ușor manipulezi omul pe linie religioasa. Sunt un creștin practicant. Adevărul ne ajuta sa evoluam. Trebuie sa gândim nu as aplaudam laude. Hai sa ne lăudăm fiecare dacă e cine sa ne bage în seama. Cum se numește asta?