În anul ce vine, compania anunță că sunt disponibile aproximativ 350 de posturi, dedicate atât managerilor, cât și operatorilor din zona de producție. Conform reprezentanților Nokian, producția va începe în a doua jumătate a anului viitor. În total, Nokian Tyres va crea în Oradea aproximativ 550 de locuri de muncă.
„Construcția fabricii noastre din Oradea marchează începutul unei călătorii remarcabile, iar pentru asta avem nevoie de o echipă puternică. La ora actuală se lucrează intens atât pe șantier, cât și în departamentul de Resurse Umane, pe măsură ce ne pregătim să primim peste 500 de oameni bine pregătiți în echipa noastră. Toți cei interesați sunt invitați să aplice și sperăm să ajungem împreună la destinația pe care ne-o dorim cu toții – o carieră de succes în cadrul Nokian Tyres România”, transmite Susanna Tusa, director general și vice președinte al Nokian Tyres Romania Operations.
Cei interesați să facă parte din proiectul Nokian Tyres Oradea pot face acest lucru vizitând pagina www.nokiantyres.ro/angajari-oradea/ sau să își depună CV-ul la sediul fabricii din Str. Ogorului, nr. 36, Oradea.
[eadvert]
La începutul anului 2024 se va forma o Echipă de Lansare, care va participa, pe parcursul primăverii, la un stagiu de pregătire oferit de Nokian Tyres la sediul companiei din orașul Nokia, Finlanda.
6 milioane de anvelope pe an
Fabrica din România va face parte din rețeaua globală de producție a Nokian Tyres, alături de celelalte unități din Finlanda și Statele Unite ale Americii. Capacitatea anuală de producție va fi de 6 milioane de anvelope, cu potențial de extindere în viitor.
Fabrica se va concentra pe producția de anvelope pentru autoturisme și SUV-uri de mari dimensiuni, care vor fi vândute în principal pe piața din Europa Centrală. Locația va găzdui, de asemenea, o unitate de distribuție pentru depozitarea și distribuția anvelopelor. Suprafața construită însumează aproximativ 100.000 m2. Investiția totală în construirea de la zero a fabricii este estimată la aproximativ 650 de milioane de Euro, ceea ce reprezintă una dintre cele mai valoroase investiții din România, din ultimii ani.
Trimite articolul
XCea mai mare firma care a venit in Romania, a ales Oradea
-
da, doar aici a gasit prosti care sa-i primeasca.
Cancer curato emisii 0…
-
Prostii confunda o emisii CO2 cu restul de substante chimice csncerigene plus mirosul . Dar daca spui CO2 maimutele de oradeni aplauda
Înainte de 1989 în România erau fabricate anvelope Danubiana, Cehoslovacia producea anvelope marca Barum, iar în Germania Democratã se produceau anvelope sub marca Pneumant, care mai producea mingi de tenis de câmp. Ca şi articole din cauciuc Barum firma din Cehoslovacia de atunci producea şi saltele gonflabile de apã pe care le puteai vedea în ştranduri. În general produsele realizate în Europa de Est înainte de 1989 erau calitativ mai scãzute faţã de produsele similare fabricate în Europa Occidentalã.
de ce sa lasat astiea finadezi sa vine sa ne ucida cu noxe si fum de cauciuc ????/
rusine bai gunoilor acuma otraviti cartierul meu !!
Numai după faptul că au subcontractat o firmă ca Lugera-care recrutează pentru ei personal- poți să-ți dai seama cu cine ai de-a face.Patetic și nimic nou sub soare.