În cadrul „Zilei porților deschise” școlarii au fost vizitați de trei grupe mari de preșcolarii de la Grădinița nr.44 şi două grupe de la Grădinița nr.55. Cu acest prilej „grădinarii” au putut vizita sălile de clasă a școlii și au văzut cum se desfășoară o activitate școlară. Viitorii școlari au făcut cunoştinţă cu viitoarele lor clase şi au primit câte un mărţişor de la elevii din clasa pregătitoare şi clasa întâi. La final, preșcolarii au fost invitați să treacă și pe la „Târgul mărțișoarelor” organizat în curtea școlii. Aici cei mici au fost impresionați de creațiile școlarilor. Mărțișoarele create de mânuțele elevilor de gimnaziu.
La cea de a XII a ediţie din acest an, 12 clase de elevi din ciclul primar (coordonate de înv. Mariana Negruţ, Gheorghina Jurcuţ, Ana Luncan, Constantin Negruţ, Zsak Lucia, Stelieana Cîrciumaru, Aurica Cozma, Monica Toader, Lidia Pop, Luana Abrudan, Elena Bejuşca, Lovas Marta), două din gimnaziu (coordonate de prof. Şpan Claudia, Iovan Florica, Covaci Claudia) şi două grupe de copii de grădiniţă (coordonate de educ. Viorica Toie, Florica Bodea) și-au prezentat măiestrele lucrări.
„Mărţişoarele au fost confecţionate de copii utilizând materiale diverse – hârtie, lut alb, piele, material textil, fire de aţă, fetru, burete, carton, etamină, coji de fistic, nuci, ambalaj de bomboane. Unele clase au organizat în luna noiembrie şezători la care mămicile şi bunicile au confecţionat mărţişoare mai deosebite – cercei, brăţări, broşe, inele, cordeluţe croşetate. Pe lângă mărţişoare, elevii au vândut felicitări şi alte obiecte decorative ce pot fi dăruite de 1 sau 8 Martie persoanelor dragi”, ne-a declarat înv. Monica Dorina Toader, coordonatoarea evenimentului.
Citiți principiile noastre de moderare aici!