Având ca specific bucătăria japoneză, Kintaro Sushi & More își surprinde plăcut clienții încă de la intrare, cu o atmosferă intimă, decor deosebit, de inspirație est asiatică și personal cald și serviabil.
Adrian Baziliuc, managerul Kintaro Sushi & More, spune că a ajuns la Oradea în primăvara anului 2019. Fiind pasionat de bucătărie încă de mic, cochetând cu această meserie la restaurantele din Chișinău, și-a dat seama că lipsește ceva de pe piața restaurantelor orădene. Astfel, în scurt timp, a deschis un restaurant mic cu specific asiatic, axat mai mult pe deliwery. La început s-a lovit de problema că nu prea găsea bucătari cu acest specific. Așa că a trebuit să-i formeze. Încet, încet, l-a convins și pe fratele-său, student la Oradea să i se alăture.
Când restaurantul a început să meargă, a venit pandemia. „Simțeam, totuși, că trebuie să trec la alt nivel. La ceva mai mare. Clienții erau tot mai mulți și doreau un spațiu adecvat unde să se simtă bine când iau masa. Așa că am găsit spațiul acesta”, povestește managerul Kintaro Sushi & More.
Adrian Baziliuc a trebuit să facă toate meseriile, de la manager, la administrator, de la chef bucătar, la alegerea designurilor pentru farfurii și décor.
Tânărul este mulțumit de ceea ce a realizat până în prezent, dar caută mereu ceva nou.
„Mi-a plăcut tot timpul să mă lupt cu cei mai buni. Nu mi-este frică de concurență. Îmi place adrenalina. Vreu să aduc restaurantul la un nivel din ce în ce mai superior”, subliniază managerul Kintaro Sushi & More
Kintaro Sushi & More are sushi bar, dar și bucătărie caldă asiatică. Pentru anul viitor, Adrian Baziliuc își propune să dezvolte mai mult bucătăria caldă.
Numele Kintaro, înseamnă „băiatul de aur” și vine de la un tânăr japonez care a salvat o comunitate. „Kintaro înseamnă mai mult decât mâncare și băutură. Înseamnă atmosferă, înseamnă o experiență interesantă”, explică Adrian Baziliuc.
Acesta recomandă consumatorilor, în perioada rece, să consume supele preparate la Kintaro Sushi & More. Una dintre acestea este binevenită în această perioadă, inclusiv pentru vegani. O supă care ridică imunitatea corpului și este bună pentru sănătatea stomacului. Altă recomandare este supa Rame & pork.
Kintaro Sushi & More oferă celor care trec pragul restaurantului preparate după rețete japoneze care se regăsesc în marile restaurante de profil ale lumii.
Livrarea la domiciliu se face prin aplicația proprie, Kintaro, disponibilă pe Play Store și iOS!
Programul restaurantului este de la 11:00 la 23:00. Face și livrări la domiciliu, prin aplicația proprie. Informații despre meniul Kintaro Sushi & More și programul de Sărbători pot fi găsite pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/KintaroSushiOradea/ sau https://www.foodpanda.ro/restaurant/v3te/kintaro-sushi-and-more
Advertorial! CH: 14687
[eadvert]
Citiți principiile noastre de moderare aici!