Membrii Juriului sunt: Adrian Neag – project manager la Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism (ANBCT) România, owner la „Chef To Go by Bucatele Socăciței”; Mircea Groza – arheolog culinar, autor „Poveştile socăciţei”;
[eadvert]
Nina Rus – manager Păstrăvăria Rin Romuli, owner „Bunătăţile lu’ Nina”;
Bogdan Vandici – medalie de argint la Olimpiada tinerilor bucătari în 2019;
Alexandru Şandrău – Executiv Chef Complex Prezident Băile Felix;
Ciprian Sotoc – Opera Events Oradea.
Pentru prima dată, pălinca va fi jurizată (şi) separat, de o echipă de specialişti formată din: Nagy Botond – Zekulhyda Săcueni – 6 medalii de aur la Quintessence 2022; Florian Chişe – Trămuţa Tulca (produs românesc tradiţional); Balogh Ákos Imre; Fenesi Győző Peter;
Printre Premiile oferite de juriu în acest an se numără:
Vouchere valorice Star Stone şi Komfort Wood; Weekend all-inclusive la Complex President Băile Felix; Produse Europlast; Produse Zetea de Transilvania, Familia Darabont şi Phenalex, Pachete-cadou TEC. Potrivit informațiilor furnizate de Nicu Pop, administratorul Asociaţiei Culturale D’ART Oradea, organizatoarea evenimentului, la concurs vor participa echipe din 10 comune bihorene.
Festivalul-concurs „D’ale porcului”, în weekend, la Oradea. Programul evenimentului
Citiți principiile noastre de moderare aici!