Jocurile publicate pe pagina web a Asociației „Logic Club” România sunt însoțite și de soluții astfel că răspunsurile pot fi vizualizate în cazul în care întâmpinați dificultăți la dezlegare ori dacă doriți să vă verificați.
„Această pagină este destinată prezentării câtorva genuri de «rebusuri logice». Poate că termenul nu este cel mai potrivit pentru a le defini. În general, ele sunt numite simplu: „Puzzles”.
Nu trebuie să cunoști o anumită limbă comună pentru a le rezolva. De altfel, acesta este şi sensul Campionatelor Mondiale de Rebus Logic. Neutralitatea de limbă permite «confruntarea» între diferite naţiuni, fără ca vreuna dintre ele să fie dezavantajată de «handicapul» limbii. La fel ca şi fotbalul, şahul, înotul sau mai ştiu eu care alte sporturi. Dacă la volei, de pildă, «suportul» întrecerii este terenul, sau mingea, sau fileul, în cazul rebusului logic, acesta este hârtia, creionul sau pixul sau stiloul, cifrele/numerele, matematica, intuiţia şi, bineînţeles, logica. Cele enumerate nu sunt nici franceze, nici românești, nici ruseşti, nici japoneze. Sunt universale”, este de părere Stelian Radu Cacuci, președintele Asociației „Logic Club” România.
Asociației „Logic Club” România este una non-profit care din 2005 a re-afiliat țara noastră la Federația Internațională de Puzzle, for mondial care organizează, anual, Campionatele Mondiale de Puzzle și Sudoku.
Citiți principiile noastre de moderare aici!