Această provocare presupune ca o persoană să se arunce înainte, cu mâinile întinse, imitând poziția celebrului supererou, în timp ce alte două persoane fie o prind și o împing cu forță, fie o lasă să cadă, lovindu-se, astfel, de podea, de asfalt, de corpuri de mobilier sau de alte obiecte dure din jur.
În urma creșterii alarmante a numărului de victime la nivel național, Inspectoratul Școlar Județean Bihor a cerut școlilor să monitorizeze cu prioritate elevii în pauze și în timpul activităților extrașcolare, să informeze cadrele didactice și părinții despre acest fenomen riscant și să implementeze modalități rapide de comunicare cu familiile elevilor implicați. Fenomenul reprezintă un risc major pentru sănătatea și siguranța elevilor, mulți dintre aceștia având nevoie de intervenții chirurgicale în urma unor astfel de accidente.
„Conducerile școlilor și cadrele didactice trebuie să aibă în vedere luarea măsurilor care se impun pentru prevenirea acestui fenomen, pentru a preîntâmpina ca astfel de incidente să aibă loc în mediul școlar”, transmite Inspectoratul Școlar Județean Bihor.
Trimite articolul
Xmonitorizați în paue? ați înnebunit? deja le faceți viața ca o pușcărie, o să devină psihopați și o să înceapă să își omoare profesorii, ca în america.