Sprijinul constă în alocarea a câte 1 milion de lei pentru fiecare comună.
„Vrem să dezvoltăm acest proiect care să contribuie la creșterea nivelului de trai al bihorenilor și la dezvoltarea economică a județului nostru. Comunele și orașele care au rețele de gaz devin mai atractive pentru investitori. Având în vedere că lemnul este din ce în ce mai greu de procurat și este nefiresc să tăiem pădurile, sunt convins că cea mai bună soluție la îndemâna noastră este rețeaua de gaze naturale”, a precizat Mircea Mălan, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.
Potrivit documentațiilor primăriei comunei Chișlaz, valoarea totală estimată a investiției este de 63 de milioane de lei, cu TVA inclus. În Drăgești, valoarea totală estimată pentru introducerea rețelelor de gaze naturale se ridică la peste 38 de milioane de lei, inclusiv TVA.
[eadvert]
Consiliul Județean Bihor alocă în fiecare an un million de euro prin acest program, ceea ce permite susținerea a 5 sau 6 primării.
Trimite articolul
XNu va e rusine?! Bine ca ptr. Austria puteti taia padurile. Asta nu este altceva decat determinarea oamenilor de a nu mai avea posibilitatea incalzirii proprii si incet, incet atingerea scopului cu eliminarea incalzirii cu lemne de foc, exact cum ati primit ordin. Si desigur, incepeti cu satele.
-
Nu te obliga nimeni sa treci pe gaz