Mod de preparare (timp estimat: 50
min, complexitate: redusă)
1.Iepurele se pune într-un vas şi se
toarnă peste el vin, ulei, se taie morcov,
pătrunjel, ceapă rondele, pătrunjel
verde, foi de dafin, boabe de piper şi se
ţine câteva ore cel puţin în
acest baiţ.
2. Se scoate iepurele împănând cu
slănina afumată şi usturoi, se pune
într-o pungă pe un pat din legumele
rezultate din baiţ, se unge cu puţin ulei
şi se dă la cuptor.
3. Paralel se pune puţin ulei într-o tigaie
şi una, doua linguri de miere.
4. Când s-a încălzit se pun
câteva prune despicate.
5. Rondele de măr se curăţă de
sâmburi şi se lasă să se
rumenească, se taie un ardei roşu
fâşii şi se pune şi el.
6. Chiar înainte de a fi gata se pun câteva
afine, pot să fie proaspete sau de pe afinata,
şi în câteva minute sosul este gata.
Poftă bună!
Sperăm să vă placă!
Mai multe reţete
extraordinare găsiţi pe www.culinar.ro
Citiți principiile noastre de moderare aici!